Objave

InfoSlovenija
5289
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8421/tisk_na_salice_steklo_porcelan_keramiko_logotip_posvetilo2-1646307000.jpg

TISK NA ŠALICE STEKLO PORCELAN KERAMIKO LOGOTIP POSVETILO

Reginčeva ulica 9, 4000 Kranj, Gorenjska

Galerija

Predstavitev storitve

Sitotisk Jure Velikanje s.p.

Nudijo vam:
- sitotisk na steklo, porcelan in keramiko;
- reklamni napisi za podjetja, bifeje, kavarne, restavracije in hotele;
- specializirani so za manjše in srednje velike serije;
- tisk na lončke, skodelice, kozarce in krožnike.

Tisk na šalice skodelice ali kozarce je poleg hotelskih logotipov zadnje čase popularen tudi v domači kuhinji, tako vam lahko ponudimo tisk na steko, porcelan, keramiko za dolgotrajen spomin na nek dogodek kot je recimo rojstvo novorojenčka, poroka, valeta, matura in še.

Tiskanje na keramičnih kozarcih in steklenih kozarcih

Pri tiskanju na skodelice in skodelice uporabljamo več različnih tehnologij tiskanja.

Kdaj uporabiti, katera tehnologija je odvisna od zahtev kupcev.

Zato imamo kriterije: določanje cen, trajnost tiska, material, tiskarska površina, grafična rešitev, želena barva ali položaj tiskanja. Poudariti je treba, da se tiskanje na porcelan, keramiko in steklo bistveno razlikuje od tiska, digitalnega tiska ali sitotiska na papirni ali PVC foliji. Nekatere žive barve, kot so vijolična, rožnata, škrlatna, ki jih pogosto vidimo v medijih, niso možne na porcelanu, keramiki in steklu, da bi jih obdržali v pomivalnih strojih. Ne zato, ker jih nimamo v ponudbi, ker ni pigmentov, ki bi bili stabilni pri temperaturah žganja 600C, 850C, na katerih je barva kombinirana s porcelansko zasteklitvijo ali steklom. Torej, če želite zelo intenzivno barvo na steklu ali porcelana, se prepričajte, da ne bo stalen pri mehanskem čiščenju in pranju v pralnem stroju. Po drugi strani pa bodo barve, ki bodo vzdržale mehansko obrabo in bodo odporne na porcelan, pobarvane za visoke temperature 850C ali 600C, vendar bo njihova intenzivnost šibkejša ne bo tako intenzivna.

Torej ne morete pričakovati, da bo kot offset tisk barva kot na papirju ali tekstilu, vijolična, magenta, petrolyel, cyan, zelena trava.

Pogosto se domneva, da lahko štiri osnovne barve CMYK dobijo tudi barvno fotografijo na porcelanu, tiskanje bo bledo in se bo izšlo da boste nezadovoljni, ker imate na papirju veliko bolj živahnejšo barvo. Torej potrebno je natisniti nekaj vzorcev, da se pridobi željen oddtenek barve in nekajkrat natisniti, da je barva živa.

Na primer, pogosto se domneva, da lahko tiskanje v CMYK-ju kot tudi offset natisne skoraj vse, kar vidite na zaslonu računalnika na porcelanu ali keramiki, in včasih je to težko doseči z 10 ali 12 barvnimi odtisi.

Če pa lahko sprejmete standardno skodelico, ki je pripravljena za digitalni tisk, lahko sublimacija doseže zelo živahne barve in visoko natančnost tiskanja. V tem primeru priporočamo ročno pranje.

Zlato in srebrno barvo z bleščečo odsevno površino je mogoče dobiti le s pravo zlato in platino, ker so narejene iz pravega zlata in platine so te barve drage. Pečemo jih pri 600 ° C ali 850 ° C.

V skodelicah opravimo tudi personalizacijo. En del je lahko enak na vseh, drugi del pa je lahko variabilen.

 

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Reginčeva ulica 9, 4000 Kranj, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
SITOTISK JURE VELIKANJE S.P.
Davčna št.:
56328877
Naslov:
Reginčeva ulica 9, 4000 Kranj
Številka računa denarne vrednosti:
SI56 2900 0005 1742 082 (odprt 22.12.2015, UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.
Odgovorna oseba:
Velikanje Jure
Kontaktna oseba:
Velikanje Jure