Image
Image
7067
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew62503.jpg

KIG, IG

Zagorica 18, 1292 , Ig, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Podjetje KIG je prisotno na trgu že več kot šestdeset let.

Naši začetki segajo v leto 1948, ko je 28. aprila iz obrtne delavnice nastalo Okrajno kovinsko podjetje Ig s petnajstimi zaposlenimi, ki so izdelovali brzoparilnike in vzidljive štedilnike. Leta 1954 smo se preimenovali v Kovinska industrija Ig, leta 1995 pa preoblikovali v delniško družbo.

Danes je družba KIG d.d. najbolj prepoznavna po proizvodnji registrskih tablic in trgovinske opreme.

TRGOVINSKA OPREMA

Pri načrtovanju trgovin upoštevamo sodobno oblikovano opremo in njen estetski videz, optimalno funkcionalnost ob upoštevanju ustrezne nosilnosti opreme ter seveda želje in potrebe kupcev.

EU PROJEKTI

V sodelovanju z vpeljano mrežo podizvajalcev in možnostjo montaže na objektu nudimo celovite rešitve opremljanja trgovin tudi v mednarodnem okolju. Aktivno sodelujemo s kupci iz zahodne Evrope, predvsem iz Nemčije in Anglije pa tudi Avstrije, Italije, Švice.

GARDEROBNE OMARE

Kakovostne kovinske garderobne omare združujejo moderen videz in premišljeno funkcionalnost. Garderobne omare so primerne za šole, podjetja, športne centre, gasilska društva in druge ustanove.

NAVTIKA

Proizvajamo nerjavne kovinske izdelke za navtično industrijo, predvsem zunanjo in notranjo opremo jadrnic in motornih čolnov.

REGISTRSKE TABLICE

Podjetje je najbolj znano po izdelavi registrskih tablic za avtomobile. To dejavnost opravlja že od leta 1961. Tablice proizvaja tudi za države v regiji (Albanija, BiH in Kosovo) in prodira na zahodnoevropski trg.
Reklamne tablice

Naš prodajni program smo popestrili tudi z izdelavo reklamnih tablic.

Kupite ali naročite jih lahko na nekaterih Petrolovih servisih ali naših spletnih straneh z besedilom po svoji izbiri.

TABLE ZA OZNAČEVANJE

Izdelujemo table s hišnimi številkami, table za označevanje ulic, geografskih, kulturnih, zgodovinskih in drugih znamenitosti po želji naročnika.

PROMETNI ZNAKI

Naši retroodsevni cestni prometni znaki označujejo najnevarnejše točke v prometu.

Prednosti znakov z notranjo osvetlitvijo so povečanje varnosti zaradi odlične dnevne in nočne vidljivosti, energetska varčnost pri uporabi diod LED in prihranek pri vzdrževanju. Osvetlitev znakov deluje tudi na območjih brez električnega omrežja z uporabo fotovoltaike in baterij. Obstaja tudi možnost uporabe radarja za vklop izmenično utripajočih svetil.

Prometni znaki so izdelani skladno s standardom EN 12899-1:2007 E.

ODSEVNI TRAKOVI

V podjetju KIG smo razširili svoj prodajni program z odsevnimi trakovi za označevanje specialnih in tovornih vozil ter njihovih priklopnikov. Skoraj 40% prometnih nesreč v nočnem času se zgodi zaradi pomanjkljive vidnosti tovornih vozil.

Trakovi so homologirani v skladu z evropsko normo UN ECE 104.

IZDELKI PO NAROČILU

Naš razvojni oddelek lahko po vašem naročilu razvije najrazličnejše kovinske izdelke katere izdelamo po najvišjih kakovostnih merilih.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Zagorica 18, 1292 , Ig, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
KIG podjetje za proizvodnjo in upravljanje družb d.d.
Davčna št.:
86115308
Govorimo:
 SI
 EN
 De
Telefon:
01 2806310
E-mail:
info@kig.si
Certifikat