Objave

InfoSlovenija
5480
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew44491.jpg

HERI D.O.O., NAZARJE

Dobletina 7a, Nazarje, Savinjska
+386 (0)3 8390601

Galerija

Predstavitev storitve

Podjetje HERI d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1971 kot ELEKTROMEHANIKA - REMIC s.p. (ustanovitelj Herman Remic). ELEKTROMEHANIKA - REMIC prične leta 1971 s proizvodnjo cevnih objemk (žičnih spon) za GORENJE Velenje, Rade KONČAR - Zagreb, EI Niš, OBOD Cetinje ter potrebe avtomobilske industrije in servisov po nekdanji Jugoslaviji.

Leta 1978 - podjetje prične sodelovati s tovarno motornih koles TOMOS v Kopru. Po uspešni izdelavi glavnega stikala za APN - motorna kolesa, izdela in razvije še stikala za druge modele "mopedov" ter njihovih izdelkov (motorne žage ter črpalke). Tudi za motorne žage HUSQVARNA - Švedska.

Stikalni tehniki se pridružijo tudi PIPICE za dovod goriv in tekočin (s filtri ali brez), ki so plod lastnega razvoja in patenti podjetja. Vsa stikala in pipice se izdelujejo za potrebe podjetij in servisov po nekdanji Jugoslaviji ter tujini, kamor se prodajajo izdelki Firme TOMOS.

Leta 1988 - podjetje prične s proizvodnjo Varilnega aparata za PVC vrečke za MGA - Nazarje, danes BSH Hišni aparati Nazarje. Sodelovanje se nadaljuje še danes v obliki proizvodnje stikal, stikalnih elementov ter vodil za ščetke elektromotorje malih gospodinjskih aparatov.

1989 - podjetje širi sodelovanje v Nemčiji, Italiji, Češki in državah bivše Jugoslavije.

V letu 1990 se prične razvoj brusilnih strojev za hoby program in manjše obratovalnice. Za ta program, podjetje HERI prejme 1995 ZLATI CEH na MOS v Celju.

Vsled povečanja dejavnosti in prilagajanja predpisom prične z adaptacijo poslovnih prostorov, ki se zaključijo leta 2005 in vzpostavijo pogoji za nabavo nove opreme in tehnologij. Velikost in zmogljivost so se tem povečale za 100%.

Večina proizvodov se proizvaja po lastnih rešitvah, inovacijah in naših patentih ter na osnovi proizvodnih procesov po standardih ISO 9001. Da bi zagotovili zahtevam po visoki kakovosti izdelkov in storitev, vodstvo nadzoruje delovanje sistema in zahteva redno izvajanje notranjih presoj.

Pri zagotavljanju kakovosti upoštavamo zahteve in pričakovanja kupcev - naročnikov. poleg kontrole v proizvodnem procesu, skladiščenju, vhodni kontroli, nabavi materiala, naše izdelke preizkušajo tudi zunanje institucije. Nasi izdelki so:

- brizganje izdelkov in polizdelkov iz plastike in cinkovih spojin (zamak)

- tampotisk izdelkov

- rezanje in krivljenje Fe in barvnih kovin (rezilno krivilni avtomati RK)

- montaža izdelkov, polizdelkov in stik-elementov

- izdelava specialnih montažnih in kontrolnih priprav

- razvoj stikal in stikalnih elementov po naročilu kupca

- proizvodnja pipic za tekočine in goriva (s filtri ali brez)

- proizvodnja brusilnih strojev za kovino (hoby in orodjarne)

- proizvodnja izdelkov in žice po načrtu ali želji naročnika

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Dobletina 7a, Nazarje, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Heri podjetje za proizvodnjo, storitve in prodajo d.o.o. nazarje
Kontaktna oseba:
Herman Remic
Faks:
+386 (0)3 8390601