Image
Image
5274
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew35116.jpg

METALIA, DOBOVEC

Dobovec 31, 1423 , Dobovec, Zasavska

Galerija slik

Predstavitev

Podjetje Metalia sodi med storitveno - trgovska tehnološka podjetja, kjer skušamo z dolgoletnimi izkušnjami, znanjem in odličnostjo slediti razvoju na področju transportiranja razsutih in sipkih tovorov. Kakovost našega delovanja nadgrajujemo z dobavitelji, ki so tehnološki vodje na področjih delovanja. Vse to nam daje možnost in zavezanost k nenehnem izpopolnjevanju.
Veseli smo vašega obiska seveda pa bomo prav tako veseli obiska v poslovnih prostorih v Trbovljah ali kontakta preko telefona.

Dejavnost
  
    Naša dejavnost je projektiranje, izdelava, montaža in vzdrževanje različnih tračnih transporterjev in naprav za transport materiala. Naše storitve zagotavljajo podporo v celotnem življenjskem ciklu tračnega transporterja. Kakovost naših storitev nadgrajujemo s prodajnim progamom tipske opreme za transporteje - transportni valjčki, strgalci gumi trakov, transportni valji, valjčni slogi idr.

Sandvik

Skupina Sandvik je globalna industrijska skupina z naprednimi proizvodi in vodilnim svetovnim položajem v področjih delovanja. Sandvik je v letu 2008 zaposloval 50.000 ljudi imel predstavništva v 130 državah in prodajo SEK 93.000 M.
Že od leta 1993 uspešno sodelujemo z vodilnim svetovnim proizvajalcem opreme za transporterje, ki danes deluje v okviru skupine Sandvik Mining and Construction.

Veseli nas, da vam lahko ponudimo tehnološko najnaprednejšo opremo za transporterje. Sandvik transportni valjčki, valji, strgalci gumi trakov in ostala oprema, ki jo zastopamo velja za kakovostno in preizkušeno opremo na globalnem trgu.

Hardox
       Vključeni smo v mednarodno mrežo certificiranih podjetij za izdelavo obrabnih rezervnih delov iz HARDOX materialov. Sledimo cilju sinergiji kakovosti obrabnih delov ter najboljše storitve.

 

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Dobovec 31, 1423 , Dobovec, Zasavska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Metalia proizvodnja in trgovina, d.o.o., Dobovec, Dobovec 31
Davčna št.:
15349454
Mobitel:
+386(0)41 631 688
Telefon:
+386(0)3 5632310
E-mail:
info@metalia.si
Faks:
+386(0)3 5632318
Certifikat