Objave

InfoSlovenija
5171
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew64789.jpg

JEZIKOVNA ŠOLA ROSSANA, LOGATEC

Tržaška cesta 17, Logatec, 1370, Osrednjeslovenska
+386 (0)59 010726

Galerija

Predstavitev storitve

Podjetje Rossana d.o.o. vam nudi velik izbor jezikovnih tečajev v skupinah in individualno namenjenim odraslim in otrokom ter podjetjem. Poučujemo v lastnih prostorih v Logatcu, na željo naročnika pa tudi na sedežu ustanove oz. podjetja.

Poleg standardnih tečajev vam nudimo tudi e-učenje tujih jezikov za odrasle in otroke. Učiteljem in drugim predavateljem pa so na voljo posebni programi, ki omogočajo na zabaven in hiter način kreiranje lastnih vaj za vse šolske predmete razen tehničnih, ki jih potem pošljejo preko interneta svojim učencem. Učitelj lahko s pomočjo posebnega programa tudi spremlja delo vsakega učenca, vajam pa dodaja slike, video in zvok.

Za vse tiste, ki si želite izpopolniti svoje znanje tujih jezikov v tujini, pa smo vam pripravili širok izbor jezikovnih šol po svetu. Tečaji so namenjeni otrokom, mladostnikom, študentom in podjetnikom. Vaši otroci ne bodo odpotovali v tujino z veliko skupino vrstnikov iz Slovenije, to pa je naša prednost pred konkurenco. Posebni programi za vso družino! Zahtevajte ponudbo.

Vabljeni tudi v naše Središče za samostojno učenje, kjer vam nudimo brezplačno učenje tujih jezikov, računalništva in ostalih znanj, ki so vam na voljo v našem središču. Če imate tudi sami željo organizirati predavanje oz. svoje znanje širiti naprej, nas pokličite in skupaj bomo organizirali delavnice, krožke, predavanja in seminarje za vse zainteresirane in željne novih znanj in druženja. Le pogumno na plan z idejami!


PROGRAMI


Jezikovni tečaji v Sloveniji

• Jezikovni tečaji v tujini
  • Angleščina
  • Nemščina
  • Italijanščina
  • Španščina
  • Ruščina

Inštrukcije, Prevajanje, lektoriranje

Drugo izobraževanje


E-UČENJE TUJIH JEZIKOV


Zastopamo svetovno priznane programe založnika CLARITY in drugih priznanih podjetij na področju e-učenja tujih jezikov. Na voljo vsi svetovni jeziki kot tudi »eksotični jeziki«. Nekateri programi so na voljo tudi kot CDji, CD-ROMi ali DVDji.

Programi delujejo na osebnem računalniku, v mrežni verziji, preko interneta, tablice, iPADa. Posebne cene za šolstvo, izobraževalne inštitucije in knjižnice.

Le kdo si ne želi učiti kar s pomočjo tablice ali iPADa?! Za to potrebujete le še internet povezavo.

Podjetja in posamezniki s tem znatno zmanjšajo stroške izobraževanja. V program lahko vstopate kjerkoli in kadarkoli, saj vam je program na voljo vsak dan 24 ur. Udeleženec takega izobraževanja si sam izbira čas, način in trajanje učenja.

Programi tudi spremljajo delo vsakega posameznika, popravljajo napake ter beležijo rezultate.

Želite svoje delo preko računalnika nadgraditi oz. preveriti še s svojim mentorjem? Mi smo pravi naslov za vas.

Učiteljem in drugim predavateljem pa so na voljo tudi posebni programi, ki omogočajo kreiranje lastnih vaj za vse šolske predmete razen tehničnih, ki jih potem pošljete preko interneta svojim učencem. Učitelj lahko s pomočjo posebnega programa tudi spremlja delo vsakega učenca. Primerno za vse učitelje, tudi za tiste, ki niso vešči računalnika, saj vas program vodi skozi vaše delo. Na enostaven način lahko dodajate slike, video, zvok itd.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Tržaška cesta 17, Logatec, 1370, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
ROSSANA d.o.o.
Davčna št.:
53157516
Faks:
+386 (0)59 010726

Socialno Omrežje