Objave

InfoSlovenija
1885
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/8637/fdfs-1495697566.png

PLESNA ŠOLA, MIMI PLESNI CENTER, POD KUPOLO D.O.O.

Dunajska cesta 270, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Plesni center Mimi smo preselili v nove prostore Befit centra v čudovitem okolju Laguna resort, mestna plaža na Ježici (bivši Štern) na Dunajski 270 v Ljubljani. Poučujemo raznolik plesni program od plesnih uric za najmlajše pa vse do tečajev za odrasle.

Ustanoviteljica plesnega centra Mimi Marčac Mirčeta je znana koreografinja, plesna učiteljica in trenerka vrhunskih plesalcev. 25 let je bila oblikovalka programa za jazz balet in ostale art dance discipline v plesni šoli Urška. Bila je mentorica in predavateljica v okviru šolanja za kadre modernih plesov pri PZS in Fakulteti za šport, mednarodna plesna sodnica ter tako doma kot v tujini cenjena plesna pedagoginja, ki slovi po izpiljeni plesni tehniki ter smislu za drugačnost v koreografiji in povezovanju različnih plesnih slogov. Vzgojila je več generacij odličnih plesalk in plesalcev, ki so se na državnih in mednarodnih tekmovanjih okitili z zavidanja vrednim številom najžlahtnejših odličij.

Pri nas se boste zabavali in skozi zabavo veliko naučili. Z ekipo priznanih učiteljev vas bomo popeljali v svet 

KJER JE PLES SMEH IN VESELJE!!

Za naše malčke (3 - 5 let) smo pripravili Cici-mici program, kjer se naučijo prvih gibalnih sposobnosti jazz plesa in sproščenega nastopanja ter Cici-mici balerine, kjer jih bomo skozi igro in zabavo spoznali z osnovami baleta.

Za njihove malo starejše prijateljice in prijatelje (5-7 let) smo pripravili malo zahtevnejši program, saj so otroci te starosti že motorično bolj sposobni. Imenovali smo ga kar Muce-mice, saj so kot muce - igrive in spretne.

Osnovnošolce vabimo na začetni Pop plesni program, kjer se bodo naučili osnove različnih plesnih zvrsti, kot so jazz dance, street dance, hip hop z MTV novitetami...

Ko otroci dosežejo zadosten nivo znanja jih priključujemo našim tekmovalnim skupinam jazz, modern in show plesa. Vedno se trudimo, da jih pripeljemo do profesonalnega nivoja znanja ter posledično do čimboljših rezultatov na državni, evropski in svetovni ravni.

Odraslim pa smo se še posebno posvetili! Za malo bolj aktivne smo pripravili tečaje jazz in modern danca, za ljubitelje klasike in plesa v paru ponujamo tečaj družabnih plesov ter seveda vse vročekrvne vabimo na Latino, kjer boste zaplesali v ritmih salse, bachate in kizombe.

Predstavljamo pa vam tudi najnovejšo plesno vadbo v Sloveniji Q-dance, katero smo z 20-letnimi izkušnjami razvili za vas. Obnorela je vse mlade po srcu, ki uživate v ritmih plesa in fizični aktivnosti hkrati.

Poleg prostorov Plesnega centra Mimi imamo veliko brezplačno parkirišče, z našim letakom pa vam ob vpisu v Plesni center Mimi priznamo 5 € popusta pri tečaju po izbiri. Da pa to ne bo vse, imajo člani PC Mimi, v sodelovanju s fitnesom Befit 10% popust na njihove storite in obratno, da vam medtem, ko bomo mi plesali z vašimi najmlajšimi, ne bo dolgčas in boste lahko pomigali tudi vi. :) 

PRIDITE V SVET PLESA, SREČE IN VESELJA! :)

Pridružite se nam tudi na našem facebook profilu, kjer vas bomo redno obveščali o vseh naših novostih.

FB: Mimi - Plesni center


Pri nas lahko najamete plesne dvorane za izvedbo različnih delavnic, rojstnodnevnih zabav ali plesnih vaj,

Velikost dvorane: 120 m2


Rojstnodnevne zabave bodo potekale po tematskem programu, plesni animaciji in igri. Le te bodo prilagojene številu otrok in njihovi starosti.

 

Vir spletna stran: http://www.mimiplesnicenter.si .

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Dunajska cesta 270, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Pod kupolo d.o.o.
Davčna št.:
29596955
Poslovna enota:
PE Laguna Befit
Delovni čas:
Pon-Pet.: 15-22 ure.

Socialno Omrežje