Objave

InfoSlovenija
5850
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew41658.png

EKOLOŠKA KMETIJA JENŠTERLE, ŠENTJUR

Cesta na Rifnik 7a, Šentjur, Savinjska

Galerija

Predstavitev storitve

Smo prva kmetija v Sloveniji, ki je pridobila ekološki certifikat za 14 mesnih izdelkov. Ukvarjamo se s prodajo ekološke teletine, teleta so ves čas ob materah, sesajo mleko in jedo svežo zeleno krmo. To daje mesu posebno aromo, sočnost, mehkost in nežno strukturo, tako da se izredno hitro pripravlja in je primerno za vse vrste jedi. Poleg sveže ekološke teletine pa ponujamo tudi ekološke mesne izdelke: bio telečje hrenovke, bio telečjo posebno, bio telečjo šunkarico, bio rifniško salamo, bio goveji pršut, bio rifniško klobaso, bio rifniško slanino, bio rifniško pašteto, bio rifniško zaseko... 

Nakup je možen na:
- celjski tržnici vsak petek in soboto od 8.00-13.00 v naši prodajalnici, 
- doma na kmetiji,
- 1x mesečno pa imamo dostave v Ljubljano in Maribor (o dostavah obveščamo prek elektronskih sporočil, potrebno se je prijaviti na mailing listo). 

Ekološko kmetijo Jenšterle najdete pod vznožjem kozjanskega hriba Rifnik, poimenovanega tudi Gora, ki predstavlja kulturno in arheološko zibelko prebivalcev Šentjurja, s svojo bogato 6000 let staro zgodovino pa daje poseben pečat Šentjurju, širšemu kozjanskem območju in naši kmetiji. 
Na naši kmetiji se ukvarjamo z ekološko rejo govedi za meso ter predelavo ekoloških trajnih in poltrajnih mesnih izdelkov.

Kmetujemo po ekoloških smernicah, kar govori o tem, da nam je spoštovanje do narave kot temelj delovanja naših prednikov blizu in da se zavedamo pomembnosti ohranjanja zdravega, čistega okolja in naravne dediščine. Tako ne uporabljamo nikakršnih umetnih gnojil, škropiv ali drugih umetnih dodatkov, s katerim bi obremenilno vplivali na okolje. Na ta način prispevamo k ohranjanju rodovitne in neonesnažene zemlje tudi za prihodnje rodove. Zavedamo se namreč, da ta zemlja in narava nista naša last, ampak sta nam dani le v oskrbo in uporabo. In za to smo neizmerno hvaležni.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Cesta na Rifnik 7a, Šentjur, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Jenšterle Žiga - dopolnilna dejavnost na kmetiji
Davčna št.:
73434531
Kontaktna oseba:
Žiga Jenšterle