Objave

InfoSlovenija
5299
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew36242.jpg

GOZDAR IN ARBORIST RADO NADVEŠNIK S.P., LJUBLJANA

Celovška cesta 134, 1000, Ljubljana, Osrednjeslovenska
+386(0)1 5055143

Galerija

Predstavitev storitve

Gozdar in arborist Rado Nadvešnik s.p. Celovška cesta 134, 1000 Ljubljana +386(0)41 774 889

Tehniko dela, opremo in razne pripomočke sem skrbno izbiral pri različnih proizvajalcih. Nekaj inovativnih pripomočkov pa sem naredil sam. Pri tem delu mi zelo koristi znanje, ki sem ga pridobil kot alpinist in gorski vodnik.

Rezultat inovativnosti je moje zelo produktivno in kakovostno delo. Občasno me najamejo večja podjetja za zelo zahtevna dela, kjer je potrebno znanje alpinističnih, jamarskih, gozdarskih, kovinarskih, pa tudi gradbenih del.   


Arboristika

je veja hortikulture in urbanega gozdarstva, ki se ukvarja z ohranjanjem dreves v urbanem okolju, z njihovim proučevanjem in gojenjem. Večina prebivalcev občuduje in uživa v družbi dreves, vendar jih prepogosto jemlje kot samoumevne. Cilj arboristike je zdravo, estetsko in varno drevo.

Nudimo posek dreves na utesnjenem prostoru. Uporabljamo  alpinistično in jamarsko opremo. Veje z mlinom zmeljemo in odpeljemo na deponijo. Tudi ostalo lesno maso lahko odpeljemo. Kadar je smiselno, si pri poseku dreves pomagamo z avtodvigalom.

Zahtevni poseki
Nudimo posek dreves na utesnjenem prostoru. Uporabljamo  alpinistično in jamarsko opremo. Veje z mlinom zmeljemo in odpeljemo na deponijo. Tudi ostalo lesno maso lahko odpeljemo. Kadar je smiselno, si pri poseku dreves pomagamo z avtodvigalom.

Leseni izdelki
Izdelava klopi, miz, posod,...

Gorsko vodništvo
Kot gorski vodnik sem opravil več vodenj na Mont Blanc, Grossglockner,  Materhorn, Grossvenediger  in številna vodenja v Sloveniji.

Tečaji za uporabo osebne varovalne opreme (OVO) za delo na višini
Organiziramo tečaje, kjer vam praktično prikažemo uporabo OVO za delo na višini na vašem delovnem mestu. Lahko vam svetujemo pri izbiri in nakupu za vas primerne opreme. Smo zastopnik za prodajo opreme PETZL.

Na tečajih je velik poudarek na praktičnem usposabljanju delavcev. Priporočamo jih vsem krovcem, tesarjem, pomivalcem oken, gasilcem …

Delo na višini
Občasno opravljamo tudi zahtevna višinska dela.

Reševanje
Reševanje ljudi, živali in premoženja iz višin in globin.

Izposoja opreme za pohodno smučanje

Preplet lahkosti nordijske opreme in uporabnosti z robniki utrjenih smuči. Najdite se nekje vmes med smučarskim tekom in telemark smučanjem. Trend zadnjih let nam ponovno omogoča, da z najsodobnejšo smučarsko opremo ponovno odkrivamo izvorni užitek smuškega popotovanja čez drn in strn. Skratka: gre za doživetje zime, snega in tišine. Brez tekmovanj. Brez adrenalina. Že pot sama je cilj.

Kiparjenje z motorno žago – Chainsaw Carving

Obžagovanje okrasnih dreves

Do 30 metrov - 3 ure 150€


Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Celovška cesta 134, 1000, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Gozdar in arborist Rado Nadvešnik s.p.
Davčna št.:
70028206
Kontaktna oseba:
Rado Nadvešnik
Faks:
+386(0)1 5055143
Delovni čas:
od ponedeljka do sobote: 07:00 - 19:00