Objave

InfoSlovenija
4483
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew17324.jpg

KMETIJSKO GOZDARSKA ZADRUGA, ŠKOFJA LOKA

Kidričeva cesta 63A, Škofja Loka, Gorenjska
+386 (0)4 5130303

Galerija

Predstavitev storitve

Danes je v zadrugi zaposlenih okoli 95 delavcev. Poleg odkupa kmetijskih pridelkov in lesa se ukvarjamo še s trgovino in mlekarstvom. Imamo 10 prodajaln, ki kupcem nudijo prehrambene izdelke ter vse za kmetijstvo in gradbeništvo.

V zadnjih letih je zadruga veliko vlagala v obnovo in posodobitev trgovin ter mlekarne. Proizvodnja v mlekarni se je preusmerila tudi v proizvodnjo ekoloških izdelkov, katerih prodaja se je močno povečala. S svojo dejavnostjo pokrivamo Škofjeloško področje ter Poljansko in Selško dolino.

Zadruga je večinski lastnik Škofjeloške klavnice in solastnica Deželne banke Slovenije, ki ima svoja blagajniška mesta v Škofji Loki, na Češnjici, Trati in v Gorenji vasi.

Dejavnost zadruge

- posredovanje prodaje kmetijskih pridelkovi
- posredovanje prodaje okroglega in rezanega lesain lesenih izdelkov
- trgovina z mešanim blagom, živilskimi proizvodi, blagom za reprodukcijo, gradbenim materialom, kmetijskimi stroji, opremo
- predelava mleka, prodaja mleka in mlečnih izdelkov
- dajanje nepremičnin v najem

Odkup lesa

Z odkupom lesa se zadruga ukvarja od l. 1987, ko je ponovno pridobila dovoljenje za to dejavnost, katera ji je bila v začetku šestdesetih let prejšnjega stoletja odvzeta  zaradi  »širšega družbenega interesa« in prenesena na Gozdno gospodarstvo Kranj.

Letno odkupimo okrog  30.000 m3 gozdnih sortimentov. Teritorialno se zadruga ne omejuje samo na odkup na področju Selške in Poljanske doline ter okolico Škofje Loke, ampak odkupuje les tudi na širšem območju Slovenije. Večinski del odkupa predstavljajo gozdni sortimenti iglavcev,  predvsem smreka in jelka, odkupujemo pa tudi gozdne sortimente listavcev.

Mlekarna

Mlekarna v Škofji Loki  je enota Kmetijsko Gozdarske zadruge z.o.o. Škofja Loka.

Na lokaciji Fužinska ulica 1 obratuje že več kot 113 let in je najstarejša še delujoča mlekarna v Sloveniji.

V mlekarni predelujemo  mleko izključno slovenskega izvora. Naše odkupno področje zajema Poljansko dolino do Sovodnja, Selško dolino s Sorico in Davčo ter ravninski del do Žabnice.

Proizvajamo tradicionalne izdelke naše mlekarne ( konzumno mleko,skuta, sir edamec, trapist, smetana), kakor tudi »novejše« ( kajmak,maskarpone, topljeni siri za mazanje, topljeni siri za rezanje, albuminsko skuto, mladi sir ).

V letu 2008 smo pričeli z polnjenjem ekološkega mleka, v letu 2009  z izdelavo ekološke skute in sira, v letu 2010 z polnjenjem ekološke sirotke, v letu 2011 pa izdelavo ekoloških jogurtov.

Kupcem nudimo domač izdelek, narejen v  mlekarni z več kot 113 letno tradicijo. Embalaža ni vedno vrhunsko oblikovana, daje pa vtis domačega, preprostega izdelka. Izdelki so brez dodanih konzervansov, zato je njihov rok uporabe relativno kratek in rokovanje z njimi občutljivo.V izdelkih so v največji možni meri ( glede na toplotni postopek ) ohranjene sestavine surovine.  Izdelki so  pakirani ročno ali polavtomatsko kar daje izdelkov svojstven, domač izgled.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Kidričeva cesta 63A, Škofja Loka, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Kmetijsko gozdarska zadruga z o.o.
Davčna št.:
17914272
Faks:
+386 (0)4 5130303