Objave

InfoSlovenija
4766
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew29583.jpg

OLIUM, PORTOROŽ

Obala 114, 6320, Portorož, Obalno-kraška
+386 (0)5 6771357

Galerija

Predstavitev storitve

Smo podjetje s tradicijo in kakovostnimi izdelki na podoročju oljarstva.

Pridelujemo ekstra deviško olivno olje. Naši proizvodi so Istrska belica narejena iz skrbno izbranih zelenih oliv, Leccino, zlato obarvan iz črnih oliv in Plemenita Kortinca z prefinjenim okusom črnih oliv.

Kot proizvajalci in inovatorji smo dobili že kar nekaj omembe vrednih priznanj za naše kakovostno delo.

Kot naprimer: pohvala Oljčna vejica 2006, 2007, 2008, Kmetijsko gospodarstvo: Kmetija Dolina miru, Pogodba o vključitvi v postopek certificiranja ekološke pridelave (Bureau Veritas), Nosilec zaščitene označbe geografskega porekla slovenske Istre in priznanje Član DOSI ( društvo oljarjev slovenske Istre ).

Zgodba zlatega drevesa:

se je odvijala in se preko ohranjanja tradicije še vedno ohranja na naši kmetiji. Dolina miru, katera je v fazi pridobivanja eko certifikata in želi postati turistična destinacija z ekološkim kmetovanjem. V bodoče bomo na kmetiji razvijali eko produkte na osnovi oljčnega olja ter predstavili širšemu občinstvu oz. turistom naš način pridobivanja ekstra deviškega oljčnega olja.

Veliko truda je skozi zgodovino vloženega v našo kmetijo in rezultati našega znanja so in bodo razvidni v ponudbi naših produktov.V idilično opremljeni notranjosti, tipični za strare istrske hiše - z veliko kamenja in lesa, bo prostor za degustacijo ter izobraževalni center za mediteranske rastline.

V ta namen smo leta 2007 ustanovili družinsko podjetje OLIUM d.o.o., katerega namen je promoviranje blagovne znamke OLIUM – Zgodba zlatega drevesa, pod katero proizvajamo in prodajamo ekstra deviško oljčno olje, v prihodnosti pa bomo razvijali produkte izdelane na osnovi oljčnega olja ter nudili turistično destinacijo na kmetiji Dolina miru.

Naš cilj je prodaja oljčnega olja ter ostalih produktov, storitve turistične destinacije kmetije Dolina miru ter proizvodnjo naravne organske kozmetike bomo zagovarjali družinske vrednote in zdrav način življenja.

Če želite okusiti naravno in skrbno pridelano olivno olje, s kakovostjo in zgodovinskim poreklom, se priporočamo!

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Obala 114, 6320, Portorož, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Olium, trgovina in turizem, d.o.o.
Davčna št.:
88095860
Faks:
+386 (0)5 6771357