Objave

InfoSlovenija
6842
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew34598.jpg

OLJARNA ŠTESL, CANKOVA

Gerlinci 4, 9261, Cankova, Pomurska

Galerija

Predstavitev storitve

Smo manjša kmetija z integrirano pridelavo sadja, poljščin, predelavo bučnih semen in orehovih jedrc v olja, ter čebelarstvom. Nahajamo se stran od prometnega vrveža in industrije, v vasi Gerlinci. Od mesta Murska sobota, smo oddaljeni cca 20 km.

Kmetija je obdana s polji, travniki in gozdom, kateri je primeren za sprehode in nabiranje gob.

Buče pridelujemo na naši kmetiji, seme obiramo ročno. Oljarna je bila zgrajena 2010 in je opremljena z najsodobnejšo opremo za pridobivanje kvalitetnega bučnega in orehovega olja. Njena prednost je v kvaliteti, saj stiskamo 100% čisto nerafinerirano bučno olje, za kar so nam stranke zelo hvaležne in se z nasmehom na obrazu vedno znova vračajo k nam. Olje po želji polnimo v steklenice različnih velikosti, od 1dl - 1 litra. Vsem obiskovalcem nudimo tudi možnost ogleda celotnega procesa predelave,od semena do olja.

Okrog domačije se rasprostira sadovnjak hrušk z cca 4000 drevesi sorte Viljamovka in Konferanz. Te z destilacijo predelujemo v pristno domačo Viljamovko in sadjevec, katerega uporabljamo za različne likerje, kot so : ZELIŠČNI LIKER, KUTINOV LIKER, JURKOV LIKER, MEDENI LIKER, ...

Del sadja po naravni poti posušimo tako, da dobimo odlične doma posušene krhlje, katere lahko uporabite za razne kompote, sladice ali pa jih uživate kar tako ob kavici ali gledanju televizije.

Naš čebelnjak stoji ob gospodarskem poslopju domačije. Čebelarimo stacionarno in to sredi neokrnjene narave, kjer je ogromno travnikov in gozdov. Narava nam ponuja tri paše, to so: cvetlična, akacijeva in kostanjeva paša. Tako, da naše čebelice same poskrbijo za medičino, za katero lahko rečemo, da je nabrana v neokrnjeni naravi. Poleg medu pa pripravljamo še razne namaze, satje v medu, medene likerje,...


Naša ponudba:

- DOMAČE BUČNO IN OREHOVO OLJE
- SEMENKE
- DOMAČA VILJAMOVKA
- SUHO SADJE
- RAZNI LIKERJI (ZELIŠČNI LIKER, JURKOV LIKER, KUTINOV LIKER,...)
- MED IN MEDENI IZDELKI
- PROPOLIS
- MEDENJAKI
- ARANŽIRANJE IN ZAVIJANJE DARIL IZ NAŠE PONUDBE


Poleg prodaje na domu in na stojnicah v radencih in mariboru v city centru, prodajamo naše izdelke tudi v trgovini v Termah 3000 v Moravskih Toplicah. (Najdete nas ob vhodu, tik ob recepciji hotela TERMAL)

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Gerlinci 4, 9261, Cankova, Pomurska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Ernest Štesl - nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji
Davčna št.:
67194052