Objave

InfoSlovenija
5323
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew60728.jpg

PALMIERI, TRZIN

Brodišče 9, Trzin, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Za nami je že 500 letna družinska tradicija, ki je tesno povezana z oljkami in pridobivanjem oljčnega olja. Nasadi oljk starih več kot 500 let so razvejani tako, kot je razvejano družinsko drevo rodbine Palmieri, kjer se iz roda v rod prenaša prefinjen občutek za nego, gojenje, obrezovanje, ter stiskanje plodov z bogatimi izkušnjami in znanjem.

Naši nasadi oljk se nahajajo na skrajnem jugu Italije. Področje imenovano Puglia, kjer so dani idelani naravni podnebni in kultivarni pogoji, pomembna pa je tudi lega nasada, strokovnost, izkušnje, znanaje in predana ljubezen do zemlje in njenih plodov. Za čas obiranja je za številno družino praznik, ko se po starem, tradicionalnem postopku hladnega stiskanja poplača celoletni trud v obliki deviškega oljčnega olja. Olje, ki po vonju in okusu spominja na zdrave in sveže plodove oljk, ki zaokrožijo okus v širok spekter nežne in prijetne arome in to lahko ponudi le popolnoma naravno in brez vsakršnih dodatkov deviško oljčno olje Palmieri.

Oljčno olje Palmieri, je plod sorte “ogliarola” in “cellina”. S kakovostnimi in zdravimi plodovi oljk, dosežemo vse standarde, ki olje Palmieri uvrsti v kategorijo deviškega oljčnega olja.

OLJČNO OLJE

Oljčno oljo je lahko pakirano v steklenicah različnih oblik in velikosti. Na željo stranke, pa polnimo tudi v steklenice, ki nam jih vi dostavite. Spodaj je nekaj primerov steklenic z našim deviškim oljčnim oljem (primer 0,25l in 0,5l ter 0,75l).

REFOŠKOV LIKER Z MEDOM

V naš proizvod blagovne znamke Palmieri smo vložili mnogo truda. Dobra kapljica slehernemu Slovencu lepo zdrsi po grlu. Pol leta smo dopolnjevali recepturo, ki je luč sveta ugledala pred kratkim. To je avtohton slovenski proizvod, ki je novost lahko rečemo tudi na svetovnem trgu Refoškov liker z medom Palmieri.

REFERENCE

V slovenskem prostoru smo prisotni že nekaj let.
Zato smo se seznanili z mnogimi strankami, katere verjamejo v našo družinsko tradicijo na področju kvalitetne izdelave domačega ekstra deviškega olja. Poleg individualnih kupcev imamo tudi veliko pravnih oseb, saj imamo zanimivo ponudbo oljčnega olja - tudi kot darilo, tako za priložnostne dogodke, kot tudi za obdarovanje za novo leto.


Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Brodišče 9, Trzin, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Palmieri d.o.o.
Davčna št.:
99485877

Socialno Omrežje