Objave

InfoSlovenija
8366
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew22308.jpg

IZLETNIŠKA KMETIJA STRUNJAN VODENI OGLED KAKI NASADA

Strunjan 39, 6320 Portorož, Obalno-Kraška

Galerija

Predstavitev storitve

Če si želite pristnega stika s slovensko Istro in njenimi avtohtonimi prebivalci, obiščite gospoda Gianfranca Giassija v Strunjanu, ki je prava zakladnica znanja in gibalo razvoja turističnih dejavnosti v tem čudovitem obmorskem kraju. Je predsednik Turističnega društva Solinar ter pobudnik in glavni organizator prireditev »Praznik kakijev in artičok«.

Popeljal vas bo po Strunjanu in vam z zanimivimi in verodostojnimi pripovedmi odkrival življenjski utrip kraja in njegovih prebivalcev skozi čas. Po zaključenem ogledu boste imeli občutek, da ste v Strunjanu že čisto doma, saj boste poleg okolice spoznali tudi domačine.  

Na domači kmetiji, kjer se ukvarja s sadjarstvom in zelenjadarstvom, vam s soprogo po želji pripravita ogled kmetije in degustacije izdelkov tako lastne pridelave kot tudi izdelke ostalih domačih proizvajalcev.

Izletniška kmetija Giassi vam ponuja gostom prijazno domačo zelenjavo in eko sadje kot tudi domači narezek. Na kmetiji pridelujejo kakijevo marmelado, kis, itd. Posladkate se lahko s sladicami iz sezonskega sadja.

SUŠENI OLUPLJENI EKO KAKI

ponujamo vam olupljeni sušeni eko kaki, eko kaki je sušen na star japonski način, kar pomeni, da še vedno obdrži svojo sočnost in sladkobo. Naši kakiji rastejo brez škropiv in so predelani brez konzervansov.

SVEŽI KAKI IN KAKIJEVE DOBROTE

Vabljeni na vsakoletni praznik obiranja kakijev v naši primorski, kjer se lahko posladkate z našimi pridelki in domačo marmelado, kisom in še ostalimi ekološkimi dobrotami.

Vabljeni na našo kmetijo skozi celo leto!

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Strunjan 39, 6320 Portorož, Obalno-Kraška

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Gianfranco Giassi - dopolnilna dejavnost na kmetiji
Davčna št.:
95078444
Naslov:
39 Strunjan, 6320 Portorož
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 1010 0005 2414 721 (odprt 2.10.2013, Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
Mobitel:
031648493