Objave

InfoSlovenija
6682
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew8355.jpg

BARJANS, PRODAJA GOSTINSKE OPREME, ČISTILNA SREDSTVA, PRIPOMOČKI ZA ČIŠČENJE, OSEBNA NEGA, VRHNIKA

Pod Hruševco 20, 1360 Vrhnika, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Barjans d.o.o. je družinsko podjetje, ki prodaja sanitarni potrošni material, čistila, čistilne pripomočke, zaščitno in osebno nego pri delu itd. Ukvarjamo pa se tudi z vzpostavljanjem sistemov čistoče v objektih in HACCP sistemi.
 

Danes je dejavnost podjetja Barjans d.o.o. razdeljena na dva dela:

Storitvena dejavnost: Vzpostavljanje in vodenje sistemov higiene in čistoče v objektih in kuhinjah, kjer poskrbimo, da strankam vzpostavimo take sisteme, ki zagotavljajo konstanten in nadzorovan nivo čistoče in higiene. Hkrati pa poskrbimo za vodenje in spremljanje vzpostavljenih sistemov skozi čas.

Prodajna dejavnost: Prodaja potrošnega materiala, kjer nudimo širok spekter papirne galanterije, čistil, pripomočkov za čiščenje, strojev in ostalih artiklov, ki so tako in drugače povezani z vzdrževanjem čistoče in higiene.

Obe področji se med seboj prepletata, skupek pa stranki prinaša največje zadovoljstvo.
 

Storitve

Storitveni del podjetja Barjans je usmerjen v projektiranje zaokroženih, samostojno delujočih sistemov čistoče. Naši sanitarni inženirji in projektanti higiene v sodelovanju s strokovnjaki za materiale prinašajo podjetjem in ustanovam učinkovite in trajne rešitve v obliki načrtov čistoče, organizacije dela, vzpostavljanja sistemov kontrole, usposabljanj, predvsem pa znanj in praktičnih izkušenj pri reševanju problemov povezanih s čistočo in higieno.

Storitveno področje predstavlja tisto prednost podjetja Barjans d.o.o., ki stranki poleg pripadajočega potrošnega materiala, omogoča strokovno pomoč pri težavah in problemih povezanih s čistočo in higieno. Storitveno področje zaokrožuje ponudbo podjetja Barjans d.o.o. v smiselno in učinkovito celoto, ki stranki omogoča, da pridobi kvalitetnega, strokovnega in zanesljivega partnerja pri zagotavljanju konstantnega in kontroliranega nivoja čistoče in higiene.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Pod Hruševco 20, 1360 Vrhnika, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
BARJANS d.o.o.
Poslovna oblika:
Barjans, obvladovanje čistoče, d.o.o.
Davčna št.:
75212633
Naslov:
Pod Hruševco 20,1360 Vrhnika
Odgovorna oseba:
Janez Barbo
Kontaktna oseba:
Janez Barbo

Kontaktne osebe

Povpraševanje ali pomoč