Objave

InfoSlovenija
3932
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew78368.jpg

SIJAJ ČISTILNI SERVIS, ČIŠČENJE APARTMAJEV IN POSLOVNIH PROSTOROV, KRANJSKA GORA, RATEČE, PLANICA

Rateče 2, 4283 Rateče, Gorenjska

Galerija

Predstavitev storitve

Bi potrebovali pomoč pri čiščenju vašega stanovanja? Na območju Rateče-Planica vam nudimo kvalitetna redna in generalna čiščenja stanovanja po ugodnih cenah.

Brezhiben izgled in čistoča prostora je ključnega pomena za prijeten sprejem vaših poslovnih partnerjev, strank, bodočih kupcev ali za prijetno opravljanje delovnih obveznosti vaših zaposlenih.

Najemite čistilni servis Sijaj, čiščenje apartmajev in poslovnih prostorov, Mateja Pušar s.p., ki vas bo razbremenil nehvaležnega dela in očistil prostore v vaši odsotnosti, tako da se boste vedno vračali v čiste prostore, ker nedvomno vpliva na vaše dobro počutje.

VEČ KOT ČISTILNI SERVIS

čistilni servis, ki se nenehno trudi izboljšati kakovost storitev

Ko iščete čistilni servis, boste morali poiskati nekoga, ki vam lahko prilagodi svoje storitve tako, da boste dobili natančno tisto kar potrebujete.

Vsak poslovni prostor je individum in ima različne lastnosti in posebnosti.

Naša funkcija čistilnega servisa je sposobnost prilagajanja in nudenja širokega spektra rešitev, da čimbolj ustrežemo ter zadovoljimo potrebe strank v poslovnih prostorih.

Izbira pravega čistilnega servisa za vaš objekt je zagotovo zastrašujoč podvig.

Nudimo učinkovitost z osebno noto, pomagamo poenostaviti vaše potrebe, hkrati pa zagotavljamo, da imamo sredstva, ki bi izpolnili vaša pričakovanja z najboljšo kakovostjo in pozornostjo.

Delimo svoje znanje in izkušnje, da vam pomagajo realizirati vaše želene rezultate na najbolj učinkovit in cenovno ugoden možen način.

Eden izmed ciljev našega čistilnega servisa je zagotovo ohranitev dostopnih cen čiščenja poslovnih prostorov.

Več kot čistilni servis vam ponuja mnogo več, kot je le čiščenje poslovnih prostorov.

Dandanes pri vseh obveznosti in temu skoraj ne najdemo več časa, da bi temeljito poskrbeli za popolno čistočo, red in počutje v prostorih, kjer bivamo večino dneva. Prepustite to delo strokovnjakom in v zimo vstopite z novo energijo.

KAJ VAM NUDIMO

  čistoča in urejenost vašega okolja

  odstranitev pajčevin, sesanje, brisanje prahu

  čiščenje tal, pohištva, oken, polic, vrat, sanitarij, košev za smeti

  urejenost toaletnih in kopalniških prostorov

  za dobro in prijetno vzdušje

  profesionalna sredstva za čiščenje, ki so obenem prijazna naravi

Čiščenje poslovnih objektov

 Naš prilagodljiv delovni čas, skrbi za vedno čiste pisarne inposlovne objekte, brez da je moteno vaše vsakodnevno poslovanje.

Čiščenje poslovnih objektov je izključno na voljo kot vzdrževalno (redno) čiščenje. Pomeni čiščenje v rednih časovnih intervalih kot so praznjenje košev za smeti, brisanje miz, delovnih površin, omar, okenskih polic ter radiatorjev, vključno s čajnimi kuhinjami in sanitarijami, odstranjevanje sledi rok in prstov na vratih, vratnih kljukah, omarah ter stikalih za luči.

 Na zahtevo se izvaja tudi čiščenje oken. Ne glede na to, kakšne so vaše želje in potrebe, pripravimo vam ponudbo po vaši meri.

 Izkušnje kažejo, da se stroški čišcenja objektov po vpeljavi našega sistema zmanjšajo. Poleg tega nepregledno množico izdatkov za čišcenje in vzdrževanje nadomesti en sam izstavljen račun. Vpeljava našega sistema čišcenja tako predstavlja velik korak na poti k obvladovanju stroškov in časovni razbremenitvi naročnika.

Smo zanesljiv, kontinuiran in cenovno dostopen partner, tako da se lahko osredotočite na svoje osnovne dejavnosti.

Čiščenje apartmajev

 Nudimo vam kvalitetno in ugodno rešitev pri problematiki čiščenja stanovanja. Zavedamo se, da je stanovanje »občutljiv« prostor, zato poskrbimo za profesionalnost in diskretnost.

 Ker smo prilagodljivi, nudimo vse vrst storitev in sicer generalna čiščenja, čiščenje oken, likanje, pranje, ….

Montaža predelnih sten Knauf sistema/suhomontažna gradnja

 Strankam montiramo Knauf sisteme (mavčne plošče) – predelne stene in spuščene stropove po naročilu in željah, brezplačno svetujemo najboljši izkoristek prostora in pridobitek svetlobe, z vgradnjo lučk pri spuščenih stropovih.

Storitev opravimo v celoti, kar pomeni da stranki Knauf sisteme po končani montaži tudi popleskamo.

Urejanje okolice

Urejena okolica je ogledalo vsakega posameznika, ki živi v nekem okolju. Zavedati se je potrebno, da človek bolje funkcionira in se nasploh bolje počuti, če ga obkroža lepo urejena narava. Zato je urejanje okolice pomembno opravilo. Delo lahko opravite sami, kadar pa je to iz različnih razlogov onemogočeno (pomanjkanje časa, bolezen, starost), se lahko obrnete na nas. Uresničitev vaših zamisli ni daleč. Pri urejanju okolice vam bomo zanesljivo pomagali.

Zakaj je pametno najeti čistilni servih pri prenovi stanovanja ali hiše, novogradnje, zaradi izkušenj pri našem delu, uporaba strokovnih oprijemov za temeljito čist in urejen prostor, čiščenje na ključ in zadovoljstvo pri vstopu v svež prostor.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Rateče 2, 4283 Rateče, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
SIJAJ, ČIŠČENJE APARTMAJEV IN POSLOVNIH PROSTOROV, DENIS PUŠAR s.p.
Davčna št.:
95483721
Naslov:
Rateče 2, 4283 Rateče Planica
Številka računa denarne vrednosti:
SI56 0700 0000 3748 655 GB d.d., Kranj
Odgovorna oseba:
Denis Pušar
Kontaktna oseba:
Mateja Pušar
Kontaktna oseba:
Denis Pušar
Mobitel:
031582729