Objave

InfoSlovenija
3740
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew34228.jpg

ATELJE LOGO, ŠKOFJA LOKA

Kidričeva cesta 3, 4220, Škofja Loka, Gorenjska

Galerija

Predstavitev storitve

LOKALI
V lokalih, trgovinah in pisarnah se morajo poleg vas počutiti dobro tudi vaše stranke in vaši zaposleni.  V teh prostorih se prepleta veliko opravil, zato je njihovo načrtovanje zahtevnejše in od projektanta zahteva poznavanje delovnih procesov in določene izkušnje. Opremljanja teh prostorov se lotevam v želji, narediti jih čim bolj funkcionalne in prepoznavne.

POHIŠTVO
Pri svojem delu upoštevam želje naročnika in pazim, da je oprema v prostoru kar najbolj funkcionalno razporejena. Posebej v kuhinjah, saj sodobne kuhinje skupaj z jedilnico in dnevno sobo tvorijo en prostor. Moje delo običajno poteka tako, da se ob naročilu projekta dogovorim z naročnikom za ogled prostorov.

SEJMI
Sejemske stojnice poizkušam zasnovati tako, da njihova izvedba naročniku ne predstavlja samo stroška ampak podjetju povečuje ugled in dodano vrednost.  Načrtujem vse vrste sejemskih stojnic od majhnih do velikih, z izvedbo v Sloveniji ali Evropi.

GRAFIKA
Oblikovanje tiskovin, mi kot oblikovalcu, predstavlja prav poseben izziv. Saj mora tiskovina uporabniku jasno predstaviti izdelek/storitev in v njem vzbuditi zanimanje in željo po imetju ali doživljanju.

NALEPKE
V svojem programu nudim tudi grafično oblikovanje vozil. Izvedba poteka tako, da se z naročnikom najprej pogovoriva o njegovih željah. Potem izdelam osnutek, ki služi za usklajevanje idej. Po potrditvi izrežemo nalepke in sprintamo fotografije. Potem sledi še lepljenje na vozilo. Pri delu uporabljam folije s 7 letno garancijo.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Kidričeva cesta 3, 4220, Škofja Loka, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Atelje Logo Goran Logar s.p.
Davčna št.:
12201324
Kontaktna oseba:
Goran Logar