Objave

InfoSlovenija
3443
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew32910.jpg

VIMP SERVIS, NOVO MESTO

Smolenja vas 71a, 8000, Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija

Galerija

Predstavitev storitve

Podjetje nudi prodajo, montažo in servis klimatskih naprav in toplotnih črpalk.


KLIMATSKE NAPRAVE


Kasetne klime

Uporabljajo se v prostorih, kjer so zahtevani zelo dobri mikroklimatski pogoji. Notranje enote se vgrajujejo v spuščen strop.


Split sistemi

Enojne split naprave so najpogostejša izbira.

Notranje enote, ki se v osnovi med seboj razlikujejo po obliki in načinu montaže, so lahko stenske, talno-stropne in kasetne. Prve in druge, ki so običajno škatlaste oblike, debeline približno 20 centimetrov, se namestijo na steno, na tla ob steno ali na strop. Mestu vgradnje je prilagojen izpih zraka, ki je pri stenskih največkrat na spodnji strani, pri talnih na zgornji, tako da se zrak dviguje v prostor, pri stropnih se izpihuje pod strop in spušča v prostor. Sodobnejše različice stenskih naprav, ki so največkrat kvadratne oblike in precej tanjše, imajo izpuh s treh ali celo štirih strani. Kasetne notranje enote se vgradijo v strop, tako da je vidna le rešetka, skozi katero se zrak enakomerno spušča v prostor. Občutek pihanja je zato manjši in manj moteč.

Vsaka notranja enota ima svojo zunanjo, namenjene pa so hlajenju oziroma ogrevanju le enega prostora. Zunanja kondenzatorska enota je s cevmi in električno napeljavo povezana z notranjo enoto, ki izpihuje hladen ali topel zrak v prostor.

Multisplit sistem z eno zunanjo in več notranjimi enotami.

Za hlajenje več prostorov je treba namestiti več enojnih split naprav, lahko pa se odločimo za vgradnjo multisplit sistema. Sestavljen je iz ene zunanje enote in več notranjih. Na zunanjo lahko priključimo dve, tri ali štiri notranje enote. Te so lahko različne po obliki in moči ter tudi po delovanju in opremi. Vsaka od njih je posebej povezana z zunanjo enoto. Moč zunanje enote mora biti prilagojena številu notranjih. Dobro je, če izberemo takšno, ki bo moč delovanja samodejno prilagajala glede na to, koliko notranjih enot je hkrati vključenih.


Inverterske klime

Inverter tehnologija v povezavi z uporabo okolju prijazne tekočine ustvari optimalno delovanje, zagotavlja učinkovitost energijskega razreda A in izjemen nivo zmogljivosti.

Lastnost inverterskih naprav je tudi to, da grejejo prostore pri zunanjih temperaturah do minus 15 ali celo minus 20 stopinj Celzija, medtem ko klasične delujejo le do temperature ledišča oziroma malo pod njo.


Kletne klime

Posebna kletna klimatska naprava s stropno namestitvijo in elektronsko regulacijo zagotavlja najboljše življenjske pogoje v vinski kleti. Posebej zasnovana klimatska naprava KKL skrbi za neposredno hlajenje kleti in tako zagotavlja najboljše pogoje za vino, čigar kakovost je življenjsko odvisna od temperature in stopnje vlage v kleti. Notranjo enoto namestite na strop kleti, zunanjo enoto na zunanjo steno objekta, elektronsko regulacijsko enoto za nastavitev in stalno vzdrževanje ravno prave temperature pa na vidno mesto ob vhodu v klet. Ustrezno moč naprave izberite glede na prostornino kleti. Hlajenje je mogoče do temperature +10°C.


Prenosne klime


TOPLOTNE ČRPALKE


CTC ecoair

Izjemno zmogljive in zanesljive toplotne črpalke zrak voda, ki lahko pokrivajo praktično vse ogrevalne potrebe objekta z delovanjem do -15 ˚C.

Uporaba izjemno zanesljivega vijačnega kompresorja preudarna izbira materialov in posebej prilagojena zasnova slovenskih ventilatorjev Hidria omogočajo tiho delovanje ter izjemno učinkovitost. Te lastnosti postavljajo
naše toplotne črpalke zrak voda v sam vrh tovrstnih izdelkov. EcoAir vam v sistemu z notranjo enoto EcoEl ali EcoZenith omogoča vse, kar je potrebno za učinkovito ogrevanje objekta in neomejenih količin sanitarne vode.

Z uporabo samostojne regulacije EcoLogic EXT ali regulacijskim sistemom notranje enote EcoZenith lahko paralelelno povežete do tri toplotne črpalke EcoAir 110 in jih priključite na kakršenkoli obstoječ sistem ogrevanja prostorov in sanitarne vode. Taka rešitev vam zagotavlja učinkovito delovanje, popolnoma prilagodljivo vašemu obstoječemu sistemu z vremensko vodeno elektronsko regulacijo.

S toplotnimi črpalkami EcoAir lahko uporabljate široko paleto domiselnega in zmogljivega pribora, ki zagotavljo učinkovite rešitve tudi za tehnično zahtevne sistemske rešitve.


High power modeli

Enofazne toplotne črpalke ZRAK - VODA FUJITSU WATERSTAGE KOMPAKT INVERTER z grelno močjo 8 in 10 kW pri zunanji temperaturi -20°C ogrevajo vodo na 55°C brez uporabe pomožnih grelcev.

Kompaktni modeli imajo v zunanji enoti vgrajene vse hidravlične komponente in toplotno črpalko, zato ni potrebno napeljati freonske instalacije.

Namestitev in vzdržavanje sta zelo enostavna. Visoka učinkovitost COP 4,50 (model WPYA-080LA) zagotavlja izredno nizko porabo električne energije. vseS protizmrzovalno funkcijo zagotavljajo zan Antilegionela funkcija, več programov sušenja estriha, ki omogočajo polaganje parketa že po 25 dnevih, 2 stopenjska funkcija za znižanje šumnosti manjši hrup, omejitev moči s Peak cut funkcijo.....pa so še dodatne prednosti.


Komfortni modeli

Enofazne toplotne črpalke ZRAK - VODA FUJITSU WATERSTAGE KOMFORT INVERTER z grelno močjo 5, 6, 8, 10, 13 in 16 kW pri zunanji temperaturi -15°C ogrevajo vodo na 50°C.

Visoka učinkovitost COP 4,31 (model AOYA-18LALL) zagotavlja izredno nizko porabo električne energije. Kontrola dveh ogrevalnih krogov, antilegionela funkcija, več programov sušenja estriha, ki omogočajo polaganje parketa že po 25 dnevih, 2 stopenjska funkcija za znižanje šumnosti manjši hrup, omejitev moči s Peak cut funkcijo... pa so še dodatne prednosti.


Kompaktni modeli

Enofazne toplotne črpalke ZRAK - VODA FUJITSU WATERSTAGE KOMFORT INVERTER z grelno močjo 5, 6, 8, 10, 13 in 16 kW pri zunanji temperaturi -15°C ogrevajo vodo na 50°C.

Visoka učinkovitost COP 4,31 (model AOYA-18LALL) zagotavlja izredno nizko porabo električne energije. Kontrola dveh ogrevalnih krogov, antilegionela funkcija, več programov sušenja estriha, ki omogočajo polaganje parketa že po 25 dnevih, 2 stopenjska funkcija za znižanje šumnosti manjši hrup, omejitev moči s Peak cut funkcijo... pa so še dodatne prednosti.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Smolenja vas 71a, 8000, Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Vimp servis, Matjaž Jeršin s.p.
Davčna št.:
13009001