Objave

InfoSlovenija
5598
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3078/Logo_foto_izziv_____rn-1641817122.png

POROČNI FOTOGRAF MARIBOR, OPLOTNICA, PTUJ, VELENJE,...

Aškerčeva cesta 5, 3320 Velenje, Savinjska
POROČNI FOTOGRAF MARIBOR, OPLOTNICA, PTUJ, VELENJE,... https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3078/Logo_foto_izziv_____rn-1641817122.png Aškerčeva cesta 5, 3320 Velenje, Savinjska 5 05 1

Galerija

Predstavitev storitve

O tem, da se specializiram in postanem profesionalni poročni fotograf sem se odločil, ko sva z ženo že vsaj stotič ogledovala najin poročni album. Ko sem ji pogledal v oči in v njih še po vseh teh letih zakona videl iskrice… To, kar je storil najin fotograf za naju, lahko jaz storim za vaju.

Da bosta še po mnogih letih skupaj listala album, ga pokazala svojim otrokom, se nasmihala, ko bodo vnuki komentirali vajina oblačila… Poročni album je kot poročna zaobljuba večen spomin na nepozabne trenutke vajinega poročnega dne.

Povsod prisoten in vendar neopazen sem tu, da za vaju ulovim čarobnost trenutka in vso romantiko poročnega dne. Pravljico vajine ljubezni naslikam z bogatimi izkušnjami in z upoštevanjem vajinih želja. Ob neobvezujočim osebnem srečanju bom z veseljem sodeloval pri nastajanju vajinega nepozabnega dne.

Vesel sem, ko ob predaji slik vidim veselje in navdušenje parov, ki so me izbrali. Delček sanj “mojih” parov predstavljam tudi v fotogaleriji.

Video

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

Cenik

Poročna fotografija
 • Poroka
  400.00 EUR
  Poroka

  Fotografiranje in snemanje porok Poročni dan je čista esenca ljubezni. Moja ekipa fotografov in snemalcev ga kot poročni fotograf ujamem in ohranim za vaju in vajine potomce. Zgodbe ujete v dve dimenziji poročnega fotografa.

Poročni video
 • Foto izziv Roman Bor.s.p.
  400.00 EUR
  Foto izziv Roman Bor.s.p.

  Dan, ko bosta naredila velik korak, bo poln malih, a neprecenljivih trenutkov. Za vaju posnamemo in fotografiramo vse lepe trenutke vajinega poročnega dneva, da vama tako lahko pripravimo poročni video, ki ga bosta z veseljem pokazala še ostalim.

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

5 povprečno glede na 1 Mnenja


5 zvezdic
1
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

 • 5.0 5.0 0 5 3

  Poročni fotograf

  ,

  Osebje
  Cena
  Storitev
  Imela sva priložnost sodelovati z g. Romanom. Že na prvem sestanku sva imela oba dober občutek, da bo na poroki, kar se fotografiranja tiče, vse v najlepšem redu. In res je bilo!!! Profesionalen odnos, nevsiljiv, potrpežljiv in poln idej. Kljub dejstvu, da nismo profesionalci in se ne počutimo dobro, ko se moramo “prisilno” nastaviti fotoaparatu, nas je g. Roman s svojo preprostostjo znal pripraviti na to, da mi samo uživamo v svojem dnevu, sam postal na nek način za nas neviden in nas nato uspel ujeti v trenutkih, ki dajo fotografijam pristnost, preprostost in lepoto hkrati. Prav tako vse pohvale za odzivnost, hitrost pri dostavi fotografij in kvaliteti slik. Top top top!!!!
  Rate this review:

Hitri kontakt

company map
Aškerčeva cesta 5, 3320 Velenje, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Izziv fotografija Roman Bor s.p.
Davčna št.:
38390329
Naslov:
5 Aškerčeva cesta, Velenje
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0510 0801 3494 147 (ABANKA d.d.)
Kontaktna oseba:
Bor Roman
Mobitel:
041523061

Socialno Omrežje