Objave

InfoSlovenija
1953
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/8674/aboutlogo-1501051584.png

VIOLINE IZ VISOKORESONANČNEGA LESA

Pšata 19, 1262 DOL PRI LJUBLJANI, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

VIOLINE IZ VISOKORESONANČNEGA LESA

Nudim vam izdelavo glasbil, večinoma violin, katere tudi obnavljam in popravljam. Vse pri nas izdelane violine so narejene iz visoko resonančnega lesa, predvsem iz bosanske smreke in javora. Vedno strmim za novimi možnosti za izboljšanje in razvoj glasbil. Izdelujem svoj lasten nastavek – prototip nastavka za violino, ki vam bo nudil še večje ugodje. Imam certifikat Slovenske obrtne zbornice o visokokakovostni obrti.

PRVI PREGLED VIOLINE & POSVETOVANJE BREZPLAČNO
Brezplačen prvi pregled instrumenta, priporočila za izboljšave, spoznavanje in klepet

Prvo srečanje, pregled violine ter brezplačno svetovanje o možnih izboljšavah, pogovor o karieri, željah ter svetu klasične glasbe z stranko. Za več informaciji pokličite spodaj navedeno telefonsko število ali e-mail naslov

POPRAVILO VIOLINE
Pregled, popravilo ter maksimalna izboljšava tonalnih lastnosti vaše violine

Velika večina violinistov igra na inštrument, ki ne proizvaja najbolj kakovostnega možnega zvoka. Če želite iz svojega inštrumenta iztržiti maksimum je ta ponudba za vas. Oreski bo vašo violino v celoti pregledal, zamenjal oz. nadgradil nekatere elemente, ter z ročnimi modifikacijami dosegal, da bo vaš inštrument zvenel kar se da dobro ter posledično povišal vrednost same violine

PRODAJA / NAKUP VIOLINE
Izdelava in prodaja profesionalnih violin

Celotni proces izdelave violine je dolgoročen. Na Zalogi imamo trenutno približno 30 violin, primerne tako za violiniste, ki začenjajo pot profesionalnega glasbenika (po končani nižji šoli) kot tudi za tiste, ki potrebujejo profesionalen inštrument za solo violino oz. igranje v orkestru. Več informacij o procesu nakupa violine lahko pridobite prek email naslova oz. prek telefonske številke. Če se zanimate za nakup violine vam pošljemo brošuro z vsemi pomembnimi podatki in informacijami.

ŽIMLJENJE LOKA
Strokovno žimljenje in pregled loka

Žimljenje loka se obravnava kot hitro opravljeno delo. V povprečju vzame 3 dni. Za naročilo pokličite na mobilni telefon oz. se naročite preko email naslova ali osebno preko navedene tel. številke

PRODAJA / NAKUP LOKA
Izdelava lokov za Violino in Violo

Izdelava in prodaja visokokvalitetnih lokov z odlično odzivnostjo. Možnost preizkusa lokov v goslarskem ateljeju Oreški ter izdelava po naročilu

INŠTRUMENTI
Lady Violin
Lady Violin oz. Damska Violina je prav posebna violina, ki je nastala kot rezultat napake pri procesu obdelave lesa. Njena posebnost je v tem, da je proporcionalno manjša kot standardna violina, ter posledično bolj primerna za violiniste manjše rasti oz nežnejši spol, saj z svojimi karakteristikami daje violinistu večjo kontrolo nad inštrumentom ter omogoča lažje igranje ter večji doseg leve roke. Kljub svojim meram, pa je g. Oreški ohranil vse tonalne kvalitete in obenem izdelal primerne, proporcionalno manjše dodatke (strunik, podbradnik, kobilica) ki omogočajo violini, da ohrani vse kvalitete, ki jih sam inštrument ponuja. Damska violina je trenutno na posoji pri violinistki Petri Herič, ki z njo študira pod okriljem prof. Boris Belkina na priznanem Maastriškem Konzervatoriju na Nizozemski.

Petra Herič, Maastricht, Nizozemska

Violina Karamela
Ena izmed visoko kvalitetnih ter najbolje ocenjenih violin iz ateljeja Oreški. Ime je dobila zaradi svoje značilne barve. Ima močan poln ton, ki je primeren za solo violiniste, ki potrebujejo inštrument, ki svojo nalogo dobro opravi v večjih prostorih in dvornanah. Preizkus ter nakup inštrumenta možen v goslarskem ateljeju Oreški.

Goslarski Atelje Oreski, Dol pri Ljubljani, Slovenia

Celo no.1
Prvo Violončelo izdelan v ateljeju Oreski, ki se ponaša z vsemi kvalitetami ter inovacijami, ki so bili iz strani g. Oreškija primarno izdelano za violino vendar kasneje prenešeni tudi na druge inštrumente.

Goslarski Atelje Oreski, Dol pri Ljubljani, Slovenia

Violinski Lok n.1
Prvi lok izdelan v goslarskem ateljeju Oreški. Lok se ponaša z hitro ter močno odzivnostjo, ki daje violinistu popolno kontrolo nad igranjem in večjo fleksibilnost pri igranju zapletenih delov. Lok je prvo delo na področju izdelave loko g. Oreškija in zato ni naprodaj. Služi kot dobra osnova za nadalnji razvoj iz izboljšave na tem posročju. Na voljo za preizkus v goslarskem ateljeju Oreški.

Goslarski Atelje Oreski, Dol pri Ljubljani, Slovenia

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Pšata 19, 1262 DOL PRI LJUBLJANI, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
OREŠKI MILAN - IZDELOVALEC GLASBIL
Davčna št.:
66105706
Naslov:
Pšata 19, 1262 Dol pri Ljubljani
Odgovorna oseba:
Milan Oreski