Objave

InfoSlovenija
5510
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew16890.jpg

ZN KITARE, MENGEŠ

Murnova ulica 24, Mengeš, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Atelje ZN Kitare se ponaša z bogato tradicijo izdelovanja unikatnih brenkal. V 35 letih delovanja je bilo ustvarjenih mnogo kitar ter ostalih strunskih inštrumentov, iz katerih zvoke izvabljajo izkušeni, vrhunski pa tudi mladi in ambiciozni glasbeniki v Sloveniji, Avstriji, Nemčiji, Italiji, na Hrvaškem, v Združenih državah Amerike, celo na Japonskem.

Izdelan inštrument ni zgolj izdelek, ampak edinstvena umetnina, ker je ustvarjena s posluhom za stranko in njene specifične želje. Mojster Luka Zaletelj, ki je atelje uspešno prevzel od svojega očeta Ignaca, se pri izdelavi glasbil posveti vrhunskemu rezultatu s premišljeno uporabo materialov, inovativno združitvijo mehaničnih komponent in atraktivno obliko. Glasbenik tako dobi inštrument z oplemenitenim zvokom, ki ustreza vsem zvočnim in vizualnim specifikam naročila.

Na Zaletelj kitare igrajo mnogi slovenski glasbeniki in kantavtorji. Med bolj poznanimi so Vlado Kreslin, Adi Smolar, Aleksander Mežek, Tomaž Domicelj, Tomaž Pengov ... ter vrhunski instrumentalisti, med katerimi najdemo znana imena kot so: Primož Grašič, Milan Ferlež, Saša Olenjuk, Vitalij Osmačko, Bojan Drobež, Predrag Marič, Jan Gregorka in drugi.

Unikatna glasbila

- akustične kitare
- električne kitare
- klasične kitare
- jazz kitare
- bass kitare
- el. kontrabasi
- mandoline
- tamburice
- brač
- buzuki
- berda

Restavratorstvo

Profesionalno restavriranje brenkal:

-kitare
-kontrabasi
-tamburice
-mandoline

Natančno in profesionalno restavriramo vse vrste brenkal, tudi glasbila, ki so stara že več kot sto let. Glasbilo, ki je bilo več let pozabljeno na podstrešju obnovimo do prvotnega stanja.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Murnova ulica 24, Mengeš, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Zn kitare, izdelovanje in restavriranje strunskih inštrumentov, Luka Zaletelj, s. p.
Davčna št.:
15738671