Objave

InfoSlovenija
4645
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/2414/logonew50645.jpg

EKSPRES EKSPERT MIZARSKI SERVIS, MONTAŽA KUHINJ, LJUBLJANA

Spodnji Rudnik I 34, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenia

Galerija

Predstavitev storitve

Naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 2011 iz preproste ideje, da bi morale biti mizarske storitve dosegljive vsakemu domu v Sloveniji. Začeli smo z mizarskim servisom, v okviru katerega skušamo popraviti vsak kos pohištva, ki nam pride naproti, nato pa idejo nadgradili z izdelavo posameznih kosov pohištva, ki ga lahko vgradite med svoj obstoječ inventar.

V tem letu dni smo se potrudili, da smo v vsak naš izdelek prenesli vse naše znanje ter se držali našega glavnega mota: »Servisiramo in izdelujemo vse, česar veliki ne utegnejo«. Ste polni dobrih idej za rešitve v vašem domu? Pokličite nas in jih delite z nami.


SERVIS IN MONTAŽA


Kuhinje

V našem podjetju vam lahko ponudimo MONTAŽO vaše nove kuhinje, da bo kuhanje v njej užitek brez vaših naporov.

Ali se v vaši kuhinji ne počutite več tako dobro kot na začetku? So se na omaricah povesila vrata? V našem podjetju vam opravimo celoten SERVIS vaše kuhinje. Naravnamo ali zamenjamo okovje, popravimo zaključne letvice na pultih, zamenjamo okrasne letve na podnožju omar in še kaj.


Pohištvo

Velikokrat se nam zgodi, da kupimo kos pohištva, pa nam nikakor ne uspe sestaviti vseh delov. Da boste lahko čim prej uporabljali vašo novo mizico ali regal, vam naši mojstri sestavijo novo pohištvo v najkrajšem možnem času.

Vsi pa vemo, da imajo stari kosi pohištva poseben čar in dajejo stanovanju pridih elegance. Vsak od nas je kdaj imel kos pohištva, ki ga ni želel zavreči. Pri nas vam nudimo SERVIS vaših starih kosov pohištva. Obnovimo okovje, popravimo manjše detajle, osvežimo zunanji izgled.


Notranja vrata

Vrata so zrcalo stanovanja, tako novega kot starega in prva pritegnejo pozornost obiskovalcev. Ste kupili nova vrata za vaše stanovanje? Pri nas poskrbimo za njihovo kvalitetno montažo, saj boste le tako lahko prepričani, da vaša vrata in tla ne bodo kmalu potrebovala naše pomoči.

Če pa vaša vrata že drsajo po parketu in se slabo zapirajo, vam priskočimo na pomoč in nastavimo okovje ali preverimo trdnost podbojev.


Ograje

Naši mojstri vam postavijo vašo novo ograjo ali popravijo luknje v vaši obstoječi ograji, da bo vaš vrt dobro zaščiten.


IZDELKI


Pohištvo po naročilu

Velikokrat potem, ko smo opremili stanovanje opazimo, da bi lahko še kaj dodali, na bi lahko prostor izkoristili bolje, obesili še kakšno polico, v kot postavili dodaten regal. V našem podjetju vam izdelamo manjše kose pohištva po naročilu in meri vašega doma.


Otroška igrala

Otroci so najpomembnejši člani naše družbe in družine, zato se vedno potrudimo, da jim ponudimo več. Pri nas vam izdelamo dvoriščna igrala za vaše nadebudneže in pri tem poskušamo upoštevati vse njihove želje.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Spodnji Rudnik I 34, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenia

Dodatna kontaktna okna

Status:
Podjetje ne posluje
Naziv:
Ekspres Ekspert mizarski servis, Aleš Jernejčič s.p.
Davčna št.:
48870579
Naslov:
Spodnji Rudnik I 34, 1000 Ljubljana
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0205 8025 9246 313 (odprt 28.2.2011, NLB d.d.)
Odgovorna oseba:
Aleš Jernejčič

Socialno Omrežje