Objave

InfoSlovenija
4472
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4252/28100.jpg

MIZARSTVO STRAHOVNIK ŽALEC

Vrečerjeva ulica 3, 3310 Žalec, Savinjska
+386(0)599 41211

Galerija

Predstavitev storitve

Oblikovanje

Nudimo oblikovanje pohištva, projektiranje interierjev in strokovno svetovanje. Z našimi oblikovalci snujemo izdelke ter celovite rešitve vaših objektov ob upoštevanju vaših želja, potreb in prostorskih danosti. Sledimo svetovnim trendom v oblikovanju, a vedno dodamo nekaj našega, novega in neodkritega, brezčasnega… Tako nastanejo izdelki in ambienti unikatni in ustvarjeni samo za vas. Tekom oblikovanja nastanejo računalniški 2D načrti, 3D fotorealistične predstavitve in animacije ali ročno narejene perspektive v primeru rustikalne opreme. Za en objekt lahko naredimo tudi več idejnih načrtov, za lažjo presojo in čim bolj optimalno rešitev. Nato izberemo primerne materiale, barve ter ostalo opremo vašega interierja. Primeren izbor materialov, barv in oblik, z občutkom za detajle prinese v vaše ambiente dobro počutje.


Oprema za dom
Izdelujemo unikatno notranjo opremo, po meri, za dom. Izdelki nastanejo po arhitektovih načrtih ali jih naredimo skupaj z vami. Pri izboru materialov dajemo poudarek na naravnemu lesu in furnirju ter na ostalih zelo kakovostnih materialih in okovju. Bogat je izbor površinske obdelave: zaščita z naravnimi olji in voski, luženje, prozorno in prekrivno lakiranje s kvalitetnimi poliuretanskimi ali akrilnimi laki. Izbiramo lahko med mat, svileni sijaj in visoki sijaj.

Stanovanjska oprema

 • Predsobe
 • Kuhinje
 • Jedilnice
 • Dnevne sobe
 • Spalnice
 • Kopalniško pohištvo
 • Garderobe
 • Notranja vrata
 • Stopnice

Poslovni objekti
Izdelujemo unikatno notranjo opremo, po meri in željah, za poslovne objekte, kot so: gostinski lokali, butiki, prodajalne, pisarne, hotelske sobe… Nudimo pester izbor kvalitetnih materialov in obilico dobrih idej.


Kolekcije
Naše kolekcije ponujajo ob znanem dizajnu individualni pristop. Možnost merskega prilagajanja vašim prostorskim danostim ter možnost izbire pestre ponudbe materialov, barv in kombinacij.

Navtični program
Izdelujemo notranjo opremo po meri in željah za vse tipe plovil.

Butik
Mizarstvo Strahovnik Butik ponuja izdelke in pripomočke za dom, prosti čas, darila in poslovne namene. Izdelki so funkcionalni, prijetnih oblik narejeni iz ekoloških materailov in slovenskih lesnih vrst.

 • Stojalo za pršut
 • Rezalne deske
 • Sestavljanka X

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Vrečerjeva ulica 3, 3310 Žalec, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Mizarstvo Strahovnik, Domen Strahovnik s.p.
Davčna št.:
64484033
Naslov:
Vrečerjeva ulica 3, 3310 Žalec
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0510 0801 3112 258 (odprt 24.9.2010, ABANKA d.d.)
Odgovorna oseba:
Domen Strahovnik
Kontaktna oseba:
Domen Strahovnik

Socialno Omrežje