Objave

InfoSlovenija
7934
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew13367.jpg

PRODAJA IN MONTAŽA STAVBNEGA POHIŠTVA, OKNA, VRATA

Gorišnica 1, 2272 Gorišnica, Podravska

Galerija

Predstavitev storitve

PRODAJA IN MONTAŽA STAVBNEGA POHIŠTVA, OKNA, VRATA

ŽNaitors d.o.o. je podjetje, katero se ukvarja s prodajo in montažo stavbnega pohištva.

Naši prodajni artikli so:

• okna (PVC, LES in ALU),
• vhodna vrata (PVC, LES in ALU),
• vhodna vrata – energetsko varčna (ALU),
• senčila (rolete, žaluzije,..),
• garažna vrata in industrijska vrata,
• okenske police ,
• steklene fasade (ALU) ,
• zimski vrtovi (PVC, ALU).

V podjetju Naitors d.o.o., so zaposleni strokovnjaki, od katerih večina dela na tem področju zelo uspešno že 10 let in več. Že ta podatek nam daje kompetenco, da bo stranka dobila tisto, kar potrebuje oz. ji bodo naši strokovnjaki znali svetovati, kakšna izvedba je za njo najboljša ter bo tudi seveda na koncu kvalitetno izvedena.


ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAKUP RAVNO PRI NAS?
Vsa dela boste kupili skupaj v paketu z našim artiklom in za vas jih bodo opravili naši strokovnjaki:

• svetovanje, tehnične rešitve in natančne izmere
• prevoz in dostava okna na dom
• strokovna vgradnja in montaža oken
• brezplačen pregled okna (na vašo željo) v času garancije

Enostavno naročilo - k vam bo prišel naš strokovnjak vam na vašo željo strokovno svetoval in vse podrobno izmeril.

Prihranek časa in denarja - za dostavo na dom in razkladanje poskrbimo mi in vas s tem razbremenimo vseh skrbi, predvsem glede organizacije in odvoza starrih oken. Nova okna vam tudi montiramo, saj je vgradnja v paketu v kolikor to želite.

Izboljšana zvočna izolacija - z našimi okni boste našli svoj mir, kajti dvojno ( ali trojno) tesnilo med krilom in okvirjem zagotavlja odlično tesnjenje. Zvočna izolativnost (Rw) stekla vas varuje pred motečim hrupom iz okolja ter zagotavlja veliko udobje in zadovoljstvo v vašem domu.

Visok nivo varnosti - okno ima vgrajene elemente varnostnega okovja I. stopnje, saj se zaradi dodatnih varnostnih elementov krilo in okvir okna trdno zapahneta, ko okno zapremo. Ker želimo, da vam bi naši izdelki služili kar se da dobro, smo vam z nakupom našega okna omogočili še nekaj dodatnih storitev, ki vse skupaj zaokrožijo v celovito ponudbo našega okna;

Kontrolni pregled - predvsem dobrodošla novost je brezplačen pregled (na željo stranke) po dveh letih v času garancije, zaradi česar bodo vaša okna skozi vso življenjsko dobo brezhibna.

Strokovnost naših sodelavcev, s stavbnim pohištvom se ukvarjajo že 10 let in več!


PVC OKNA
PVC okna in vrata so proizvedena iz profilov Aluplast (Nemški), kateri zadostujejo najvišjim evropskim in ekološkim standardom,ne vsebujejo strupenih snovi in jih lahko po potrebi recikliramo. Odlikujejo se po odlični toplotni izolaciji katera prispeva k varčevanju z energijo in zmanjšanju energetskih stroškov. Zagotavljajo popolno zaščito hrupa in izpolnjujejo najvišje proti vlomne in protipožarne standarde. Odporni so na udarce in praske ter vse klimatske in vremenske razmere, zato imajo skoraj neomejeno življenjsko dobo. Zaradi gladkih površin so enostavne za vzdrževanje, katere čistimo le z blagim detergentom in toplo vodo. Dobavljiva so v različnih stilih, oblikah in barvah, katere so primerne tako za novogradnje kot za zamenjavo v obstoječih objektih. Z odločitvijo za nakup naših proizvodov vam zagotavljamo ne samo proizvod vrhunske kvalitete temveč tudi celoten servis. To pomeni strokovni nasvet in pomoč pri tehnični uresničitvi vaših želja, kot tudi izdelava podrobnih načrtov in analiza možnih rešitev, svetovanje na samem objektu, prevoz in seveda vgradnja. Iz zgornjega je torej razvidno, da naše podjetje veliko vlaga v kvaliteto proizvoda, prodaje in montaže ter s tem posredno v zadovoljstvo kupca.

Z odločitvijo za nakup naših proizvodov vam zagotavljamo ne samo proizvod vrhunske kvalitete temveč tudi celoten servis. To pomeni strokovni nasvet in pomoč pri tehnični uresničitvi vaših želja, kot tudi izdelava podrobnih načrtov in analiza možnih rešitev, svetovanje na samem objektu, prevoz in seveda vgradnja. Iz zgornjega je torej razvidno, da naše podjetje veliko vlaga v kvaliteto proizvoda, prodaje in montaže ter s tem posredno v zadovoljstvo kupca.

Ponujamo vam tri različne serije profilov, s katerimi lahko pokrijemo različne zahteve, kar se tiče toplotne in zvočne izolacije, kot tudi samega izgleda. V vse serije je možno vgraditi steklo po želji.

Serije so naslednje:

• IDEAL 4000
• IDEAL 5000 in
• IDEAL 8000


POLICE
Vse prednosti police na en pogled:police2

• trajna lepota in žlahtnost police
• sedem atraktivnih barv police
• dolgoživost police
• lahko vzdrževanje police
• odporna na lom in zmrzel
• vremenska odpornost police
• lahka obdelava police
• primerne za znotraj in zunaj  

Naše podjetje vam nudi več različnih tipov notranjih in zunanjih polic:

• MARMOR (Carara Svetla, Carara Temna, Brački Sivac, V. Gvatemala,...)
• TEHNIČNI MARMOR (Botticino, Cristal Quarz, Marmolada, ....)
• GRANIT (Rosa Beta, Bianco Sardo, Rosa Porinho,...)
• HELOPAL KAINDL


ROLETE
Rolete so najkvalitetnejša zaščita proti sončni svetlobi, hkrati pa tudi zvočna izolacija. Vgradnja rolet poteka pri gradnji stavbe pod nosilno preklado oken ali naknadno kot dodatna instalacija k oknu. Nudimo jih v različnih barvah in iz različnih materialov ( PVC in aluminij ). Pogon rolet lahko vršite z vrvico, monokomando, elektromotorjem ali daljinskim upravljalnikom. Lamele je možno dobiti v različnih barvnih odtenkih v varianti ALU lamele polnjene s poliuretansko peno ali PVC lamele.

• Notranja ( nadokenska ) omarica
• Zunanja omarica
• Zunanja podometna omarica


Nadokenska omarica
Rolete montiramo na okno in sicer pred montažo samega elementa. Najprimernejše so za adaptacije, kje so že imeli take vrste rolet, možne pa so tudi za novogradnje. Zaradi dodatne notranje izolacije dosežemo dobre toplotne prevodnosti in s tem manjše toplotne izgube. Servisni pokrov na notranji strani nam omogoča dostop do roletnega plašča.


Zunanje rolete
Omarico lahko izvedemo v dveh sistemih, nadometni sistem ali podometni sistem. Pri nadometnem sistemu je omarica po montaži vidna, pri podometni pa se omarica prekrije s fasado in je po končani fasadi iz zunanje strani ne vidimo. Te rolete se lahko montirajo tudi naknadno, na že obstoječa okna. Upravljamo jih lahko z navijalcem, monokomando ali na elektro motor s stikalom ali daljinskim upravljanjem. Možna je tudi vgradnja integriranega komarnika, katerega vgradimo v samo omarico.

Podometna omarica


Predokenska nadometa omarica

ŽALUZIJE
Žaluzije so zaščita pred sončno svetlobo in nezaželenimi pogledi v bivalne prostore. Omogočajo regulacijo svetlobe. Svetloba se regulira s komandno palico, dviga in spušča pa se z dvižno vrvico. Namestitev je mogoča na vse vrste oken, na voljo pa so zunanje in notranje žaluzije v široki barvni paleti. Notranje žaluzije imajo izredno dolgo življenjsko dobo, saj niso izpostavljene zunanjim vplivom.

• Zunanje Alu žaluzije (50mm, 80mm,...) in
• Notranje Alu žaluzije (16mm, 25mm,...)


KOMARNIKI

Fiksni komarniki

• pritrdijo se na zunanji okvir okna z metuljčki na vijak z zunanje strani
• pritrdijo se s sponkami na okvir okna z notranje strani (lažje vstavljanje in snemanje komarnika) brez posega v okvir okna


Rolo komarniki
Imajo cca 5cm veliko omarico z vodili. Enostavno dvigovanje in spuščanje.

Komarniki amerika (krilni)
Primeren predvsem za balkonska vrata.


Drsni komarniki
Primerni za balkonska vrata in drsna vrata.


HODNA VRATA - ALUMINIJ

Nudimo vam veliko izbiro vhodnih vrat z moderno in tradicionalno oblikovanimi polnili. Izredno široko paleto stekel .

Vsi modeli s steklom (kjer je to le mogoče) imajo vgrajeno varnostno steklo in so silikonirani v skladu s standardni, z možnostjo zatemnjenega, laminiranega in izolativnega stekla.

Vratna polnila so na razpolago v različnih odtenkih bele barve in različnih dekorjih, ki ustrezajo vsem vodilnim evropskim profilnim sistemom.

Vsa vrata imajo polnila sestavljena iz dveh ALU slojev in vmesnega osnovnega materiala, kar zagotavlja visoko toplotno izolacijo, dodatno ojačanje pa je doseženo z različnimi vmesnimi sloji, ki zagotavljajo večjo varnost.


GARAŽNA IN INDUSTRIJSKA VRATA
Pri nas lahko dobite garažna vrata ter industrijska TOORS.

Vratno krilo je zgrajeno iz 42 mm debelih sekcijskih (lamel) iz pocinkane pločevine polnjene z PUR trdo peno brez dodatka FCKW enakomerne strukture in debeline z zaščito pred ukleščenjem prstov zunaj in znotraj.

Zunanja površina je mikrolinirana z vtisnjenim lesnim vzorcem, notranja stran pa je gladka.Dodatna tesnila v utorih med posamičnimi lamelami.

Stranski zaključki lamel so izvedeni s pomočjo lakirane jeklene pločevine, zgornji in spodnji robovi pa so dodatno štirikratno ojačani, za čim trdnejšo potrditev okovja.

Zgornji in spodnji rob garažnih vrat je zaključen z natur eloksiranim aluminijastim ( E6/EV1) profilom.
Glavne prednosti

Vrata so iz kvalitetnih 42 mm debelih dvo stenskih panelov iz pocinkane pločevine, ki so polnjene s PU – peno.

Garažna vrata s takšno konstrukcijsko izvedbo zagotavljajo visoko protivlomno varnost, kot tudi odlično toplotno izolacijo in protihrupno zaščito.

Minimalna višina preklade je 125 mm. Povezava posamičnih lamel je izvedena s pomočjo pocinkanega okovja , lahko pa je po želji tudi iz NERJAVEČEGA OKOVJA.

Stranski nosilni koleščki so krogljično vležajeni in tečejo po pocinkanih vodilih, ki so opremljene z PVC tesnili.

Na zgornjih straneh zadnje lamele je PVC tesnilo, na spodnji strani prve lamele pa je EPDM tesnilo.
IZRAVNAVA TEŽE

Se izvrši s pomočjo torzijske vzmeti, ki je montirana za vodili, z jeklenimi vrvmi z osem-kratnim varovanjem, ki tečejo znotraj vodil, komplet z vsemi potrebnimi pritrditvami.


ZIMSKI VRTOVI
Ne le OBČUTKI, tudi praktični RAZLOGI govorijo v prid ZIMSKEMU VRTU!

Preračunljivci se bodo za zimski vrt odločili zaradi gospodarnosti:

• zimski vrt je gotovo najcenejša varianta za povečanje stanovanjskega prostora in stanovanje dobi novo vrednost,
• v hladnih letnih časih zimski vrtovi delujejo kot toplotni odbojniki (blažilniki) in zmanjšajo stroške ogrevanja zaradi izrabe sončne energije, ki se pridobiva preko t.i. učinka padca toplote,
• zasteklitev zimskega vrta skoraj neovirano prepušča kratkovalovne sončne žarke, ki ogrevajo stene, tla in opremo v zimskem vrtu. Stekla odbijajo dolgovalovno toploto sevanja, ki se izrabi za toploto energije
• zimski vrtovi z rastlinami so brezplačna klima naprava za ostale stanovanjske prostore.


Vir: http://www.naitors.si

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Gorišnica 1, 2272 Gorišnica, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Naitors, podjetje za trgovino, proizvodnjo in storitve, d.o.o.
Davčna št.:
82160449
Naslov:
Gorišnica 1, 2272 Gorišnica
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0201 0025 9531 905 (NLB d.d.)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0312 3100 0333 492 (SKB d.d.)
Kontaktna oseba:
Stanko Majcen