Objave

InfoSlovenija
5468
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew9540.jpg

MIZARSKI ATELJE, CELJE

Lava 7, Celje, Savinjska
+386 (0)3 4921061

Galerija

Predstavitev storitve

Smo mizarstvo, ki ljubezen do lesa in dela z njim ljudem že 20 let prenaša skozi naše kuhinje. Ker so te nekaj posebnega, vam pomagamo preurediti tudi prostor, da skupaj ustvarjata vrhunsko vzdušje.

Naročniki poznajo naše družinsko podjetje po nostalgičnem rustikalnem stilu, ki smo ga v letih našega delovanja privedli skoraj do popolnosti.

Po zunanjosti se naše kuhinje spogledujejo s kuhinjami naših babic, v notranjosti pa gredo v korak s sodobnimi časi in so zato opremljene z najsodobnejšo kuhinjsko tehniko.

Kmalu boste opazili, da so kuhinje iz Mizarskega Ateljeja unikatne, saj gre za ročno obdelane elemente, polne edinstvenih podrobnosti. Pri izdelavi uporabljamo samo masivni les, ker verjamemo, da je najboljši za kakovostno bivanje. Končni obdelavi namenjamo veliko pozornosti, ker želimo, da ti unikati v vaš dom prinesejo toplino, domačnost in ugodje.


Ponudba

Za vas izdelujemo rustikalne kuhinje, jedilnice, vitrine in pohištvo

Izdelujemo masivne kuhinje in drugo pohištvo v rustikalnem in podeželskem stilu. Pripravimo vam celotni projekt od ideje do izvedbe. Najprej pridemo k vam, da prostor premerimo in preučimo. Nato izrišemo načrt in vam ga predstavimo. Po želji vam tudi svetujemo glede stavbnega pohištva, stenskih in stropnih oblog ter pri izbiri razsvetljave in barv v prostoru.

Projekt vam v dogovorjenem roku kvalitetno izdelamo, dostavimo in zmontiramo. Še posebej smo pozorni na podrobnosti, saj te dajejo končnemu videzu prostora in sami uporabnosti elementov prav posebno noto.

Na voljo imamo veliko stilsko oblikovanih dodatkov, kot so kamnita korita, okrasno okovje, okrasne in vratne kljuke ter rustikalne armature, ki bodo elegantno dopolnili vaše nove kuhinjske elemente.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Lava 7, Celje, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Mizarski atelje, oblikovanje pohištva, d.o.o.
Davčna št.:
77497228
Faks:
+386 (0)3 4921061