Objave

InfoSlovenija
26748
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew47476.jpg

PARKETARSTVO VALENČIČ, SEŽANA

Stjenkova ulica 1, 6210, Sežana, Obalno-kraška

Galerija

Predstavitev storitve

Parketarstvo Valenčič vam opremi dom s toploto, kvaliteto in prijaznostjo, ki vam jo ponujajo naši parketi.

Privoščite si zasebnost, zaščito ter varnost z vrati iz našega programa.

Poskrbite za urejenost in preglednost vašega vsakdana z omarami iz naše ponudbe. Vzdržljivost, vsestransko uporabo in lagodno vzdrževanje si zagotovite s PVC- umetnimi masami.

Parketarstvo Valenčič vam ponuja vse, kar pripomore k temu, da bo vaš dom ostal popoln: lesni premazi, kljuke, olja, čistilni program, lepila …

Obiščite nas v salonu v nakupovalnem centru KARSIKA v Sežani.

Parket

Parketarstvo Valenčič – Z večletno tradicijo in mnogimi izkušnjami smo izbrali najboljše. Enostavnost klik sistema pri troslojnih gotovih parketih, prefinjenost dvoslojnih gotovih parketov, mogočnost kmečkih podov. Lahko se vrnemo tudi v preteklost h klasičnemu parketu. Vaša izbira se nadaljuje pri končni obdelavi parketa, kjer lahko izbirate med oljnimi, lakiranimi, brušenimi-krtačenimi, in dimljenimi zaključnimi obdelavami.

  • Troslojni gotovi parket
  • Dvoslojni gotovi parket
  • Kmečki podi
  • Klasični parket

Vrata

V Parketarstvo Valenčič smo za Vas ekskluzivno v Slovenijo pripeljali najboljše – vrata VICAIMA! Podjetje Vicaima je bilo ustanovljeno leta 1959 in je trenutno eno največjih Evropskih proizvajalcev vrat. Njihova dnevna proizvodna kapaciteta je osupljivih 7000 vrat, zaradi tega lahko pustite domišljiji prosto pot in si izberete vaša sanjska vrata. Vicaima se ravna po treh načelih: ohraniti preprostost, gledati z drugačnega zornega kota in pozabiti na vsakdanjost.

Pvc - umetne mase

Potrebuje vaš bar protizdrsna, odporna in privlačna tla? Se sosedje pritožujejo zaradi hrupa, ki ga povzročajo vaši otroci? Vaša klinika potrebuje antibakterijski pod? Bi se radi počutil udobno v vašem joga studiu? Bi radi vnesli nekaj novosti v kletne prostore?

Pokličite nas in si s pomočjo PVC-umetnih mas zagotovite želeno!

Omare

Podjetje VICAIMA nam poleg vrat ponuja tudi bogato izbiro omar, kar bo zagotovilo vašemu domu prijetno izkušnjo enotnosti bivanja. Izbirate lahko med različnimi modeli, materiali, dimenzijami in dodatki za notranjost omare.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Stjenkova ulica 1, 6210, Sežana, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Parketarstvo Valenčič Simon s.p.
Davčna št.:
32452063
Kontaktna oseba:
Valenčič Simon