Objave

InfoSlovenija
6808
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew41741.jpg

BIOPLINSKE ELEKTRARNE & RASTLINJAKI DRIUS, VRANSKO

Stopnik 30i, Vransko, Vransko, Savinjska

Galerija

Predstavitev storitve

Na poti k trajnostni energiji so potrebne spremembe, ne le pri načinih dobavljanja, temveč tudi pri količinah porabljene energije za delovanje porabnikov, zato je zmanjševanje količine energije, potrebne za zagotavljanje vrst proizvodov ali storitev, bistvenega pomena. Priložnosti za izboljšave na strani povpraševanja po energiji so bogate in raznovrstne, kot tiste na strani ponudbe in pogosto ponujajo občutne gospodarske koristi.

Obnovljivi viri energije in energetske učinkovitosti niso več le tržna niša in edini, ki bi jih spodbujale vlade in okoljevarstveniki. Povečana raven naložb in dejstvo, da velik del dobička, ki prihaja iz bolj konvencionalnih finančnih udeležencev kažejo na to, da so trajnostne energetske možnosti zdaj postajajo prevladujoče težnje političnih usmeritev.

Bioplinske elektrarne so naprave, ki iz organskih ostankov in odpadkov proizvajajo bioplin. Zaradi izjemno velikega energetskega potenciala, varnega in čistega delovanja so kot energetska rešitev odlična naložba v prihodnost.

Vezni elementi DRIUS za rastlinjake so namenjeni za poljubno vezavo lesenih letev, s katerimi lahko sami sestavite svoj rastlinjak ali podobni uporabni pokrit prostor za shranjevanje vseh vrst predmetov.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Stopnik 30i, Vransko, Vransko, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Drius, storitve, trgovina in reklama, d.o.o.
Davčna št.:
62050150
Kontaktna oseba:
Miro Farčnik

Socialno Omrežje