Objave

InfoSlovenija
9392
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew45720.jpg

CHEMETS, PLASTIČNI IN KOVINSKI PROTOTIPI, ŠENČUR

Velesovska cesta 20, Šenčur, Gorenjska
+386 (0)4 2354477

Galerija

Predstavitev storitve

Specializirani smo za izdelavo funkcionalnih prototipov in malih serij, od enostavnih do konstrukcijsko izjemno zakompliciranih izdelkov.

Na osnovi vaših potreb vam ponudimo najboljšo rešitev glede izbire tehnologije, ki vam prihrani čas in stroške, saj lahko z njimi testirate izdelek ali pa trg.

Z znanjem in izkušnjami, ki smo jih pridobili s številnimi projekti vam svetujemo in z vami iščemo najprimernejšo rešitev, ki vam v vseh fazah razvoja izdelka prihrani čas, zmanjša stroške in v zaključni fazi poenostavi izdelavo orodja. Težimo k sistemskem pristopu, kar pomeni, da v začetno fazo razvoja istočasno vključimo oblikovalca, konstruktorja in izdelovalca prototipov saj na ta način pridobimo čim več informacij o želenem izdelku (podrobnosti o izgledu izdelka in namenu) za katerega poiščemo optimalno izvedbo glede na vložena sredstva in čas izdelave.

Izkoristite prednosti in možnosti, ki vam jih  3D tehnologija omogoča, zato si rezervirajte termin, kjer vam bomo osebno BREZPLAČNO predstavili koristi, ki jih lahko pridobite s to tehnologijo s katero lahko Izdelate  funkcionalne prototipe,  modele, makete,prve testne kose, ki so identični končnemu izdelku.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Velesovska cesta 20, Šenčur, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Chemets, proizvodno, storitveno in trgovsko podjetje d.o.o.
Davčna št.:
64280756
Kontaktna oseba:
Barbara Wilkesmann Hočevar
Faks:
+386 (0)4 2354477