Image
Image
9587
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew45720.jpg

CHEMETS, PLASTIČNI IN KOVINSKI PROTOTIPI, ŠENČUR

Velesovska cesta 20 , Šenčur, Gorenjska

Galerija slik

Predstavitev

Specializirani smo za izdelavo funkcionalnih prototipov in malih serij, od enostavnih do konstrukcijsko izjemno zakompliciranih izdelkov.

Na osnovi vaših potreb vam ponudimo najboljšo rešitev glede izbire tehnologije, ki vam prihrani čas in stroške, saj lahko z njimi testirate izdelek ali pa trg.

Z znanjem in izkušnjami, ki smo jih pridobili s številnimi projekti vam svetujemo in z vami iščemo najprimernejšo rešitev, ki vam v vseh fazah razvoja izdelka prihrani čas, zmanjša stroške in v zaključni fazi poenostavi izdelavo orodja. Težimo k sistemskem pristopu, kar pomeni, da v začetno fazo razvoja istočasno vključimo oblikovalca, konstruktorja in izdelovalca prototipov saj na ta način pridobimo čim več informacij o želenem izdelku (podrobnosti o izgledu izdelka in namenu) za katerega poiščemo optimalno izvedbo glede na vložena sredstva in čas izdelave.

Izkoristite prednosti in možnosti, ki vam jih  3D tehnologija omogoča, zato si rezervirajte termin, kjer vam bomo osebno BREZPLAČNO predstavili koristi, ki jih lahko pridobite s to tehnologijo s katero lahko Izdelate  funkcionalne prototipe,  modele, makete,prve testne kose, ki so identični končnemu izdelku.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Velesovska cesta 20 , Šenčur, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Chemets, proizvodno, storitveno in trgovsko podjetje d.o.o.
Davčna št.:
64280756
Kontaktna oseba:
Barbara Wilkesmann Hočevar
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
Mobitel:
+386 (0)40 394 224
Telefon:
+386 (0)4 2354470
E-mail:
info@chemets.si
Faks:
+386 (0)4 2354477
Certifikat