Objave

InfoSlovenija
4794
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/6757/logo-1519303217.gif

STROJNA OBDELAVA TEHNIČNE PLASTIKE PREDELAVA PTFE

Vaše 11c, 1215 Medvode, Osrednjeslovenska
+ 386 (0) 1 361 10 1

Galerija

Predstavitev storitve

Spoznavanje PTFE materialov v letu 1967, samostojna - obrtniška predelava PTFE polizdelkov v končne izdelke v letu 1978 in začetek lastne proizvodnje PTFE polizdelkov v letu 1985. Od leta 2015 poslujemo kot d.o.o., vodenje pa je prevzela že tretja generacija. Vse to kaže na dolgoletno tradicijo v poznavanju samega materiala ter proizvodnji in predelavi le-tega.

Na namenskih strojih za proizvodnjo PTFE, ki so plod lastnega znanja in sodobnih obdelovalnih strojih, smo sposobni v kratkih rokih narediti izdelke po Vaših načrtih, vzorcih, skicah, razgovorih in nuditi optimalno rešitev problemov, ki se v zvezi s temi materiali pojavljajo v Vaši proizvodnji.

Naša proizvodnja PTFE (TEFLON® je zašč. reg. ime DU-PONT-a) uporablja granulate vodilnih evropskih proizvajalcev PTFE granulatov. Izdeluje se na podlagi njihovega programa stiskanja in sintranja in ustreza vsem zahtevam in normativom, ki jih proizvajalec osnovnega materiala deklarira. Za vsak izdelan odpresek se vodi evidenca o tipu granulata, sarži, št. soda, sistemu prešanja in sintranja. Na razpolago so tudi ustrezni certifikati.

DASTAFLON® pa je zaščiteno reg. ime za naše PTFE proizvode.

Smo podjetje, ki se ukvarja z natančnostjo CNC rezkanja in druge strojne obdelave tehnične plastike, za izdelavo delov malih in srednjih serij, vključno z varilnimi procesi, zaščito delov sistema ISO ter montažo sestavnih delov.

Naše stranke so:

    avtomobilska industrija
    strojna industrija
    živilska industrija
    gradbena industrija in tudi končni kupci

Družba s strokovno ekipo ljudi, ki je vedno pripravljena na nove izzive in naloge, za nami je število zaključenih projektov in zadovoljnih strank.

Sposobni smo zagotavljati visoko natančno strojno obdelavo na sodobnih CNC stružnicah, rezkalnih strojih in obdelovalnih centrih, ne glede na velikost in količino potrebnih izdelkov. Nudimo zelo natančno, visoko kakovostno in hitro CNC rezkanje. S stroji lahko obdelujemo različne vrste materialov različnih velikosti in oblik.

Svojim svojimi silami lahko ponudimo skoraj vsako vrsto obdelave v dogovorjenih rokih, po vaših navodilih in delavnicah ali po vaši zahtevi, na podlagi katere začnemo s proizvodnjo proizvodne dokumentacije in izvajanjem produkcijskih storitev.


Našo ponudbo kakovostnih plastičnih izdelkov si lahko ogledate s klikom na povezavo.


Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Vaše 11c, 1215 Medvode, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
DASTAFLON, PREDELAVA PTFE, d.o.o.
Davčna št.:
18147917
Naslov:
Vaše 11c, Medvode
Občina:
Medvode
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0202 1026 1419 180 (NLB d.d.)
Odgovorna oseba:
Stanko Novak
Faks:
+ 386 (0) 1 361 10 11

Kontaktne osebe

prodaja