Objave

InfoSlovenija
6226
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew9920.jpg

MATIC EMBALAŽA, LJUBLJANA

Tržaška cesta 279, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Vsak izdelek s primerno embalažo je privlačnejši za kupce. Želja podjetja Matic embalaža je, da Vam embalažo oblikujemo in izdelamo v skladu z izdelkom in Vašimi potrebami.

Prozorna embalaža
Prozorna embalaža končnemu kupcu omogoča direktni pogled izdelka in je zato primerna za lepe in dekorativne izdelke (darilna embalaža). Po želji se lahko izdela tudi barvna embalaža, ki je lahko valjaste ali oglate oblike, s pokrovom ali brez in oblikovana po naročnikovi želji. Zloženka (naročniku dostavimo le izsekan plašč embalaže in le-ta se sestavi ob polnjenju izdelka) je najcenejša varianta embalaže.

Materiali: PVC, PET-G, prozorni PS.

Blister embalaža
Blister embalaža je primerna za manjše izdelke široke potrošnje, pri kateri je izdelek vstavljen v predhodno termooblikovan prozoren plastični pokrov in privarjen na kartonsko podlago, katera nam istočasno služi tudi za prospekt izdelka.

Materiali: PVC, PET-G, prozorni PS.

Debela plastika
Iz debele plastike termooblikujemo razne podstavke in nosilne pladnje za prenašanje ali transport težjih izdelkov. Izdelujemo tudi ohišja za razne instrumente in aparate.

Materiali: ABS, PS, PVC.

Galanterija
Izdelujemo razne samolepilne žepke za razstavljanje propagandnega materiala, opozorilce cen, namizne opore za cenike, torbe, registratorje, mape itd.

Materiali: PVC, PET-G, PS, PP.

Orodja
Nudimo kompletno storitev razvoja in izdelave orodij za termoformiranje.

Pakiranje
Pakiranje v termoskrčljivo folijo - pri tem postopku pakiramo s pomočjo posebne, na toploto zelo občutljive, folije, v katero v hladnem stanju zavijemo izdelek, ga zvarimo in segrejemo, da se folija močno skrči in zaobjame izdelek ali skupino izdelkov.

Blistiranje je postopek pakiranja, pri katerem izdelek vstavimo v predhodno termooblikovan prozoren plastični pokrov in ga zvarimo na kartonsko podlago, katera nam istočasno služi tudi kot prospekt izdelka.


Vir: http://www.maticembalaza.si/proizvodi.html

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Tržaška cesta 279, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Matic embalaža proizvodnja, storitve, trgovina d.o.o.
Davčna št.:
87540789