Objave

InfoSlovenija
13145
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew8637.jpg

ROLETE KOMARNIKI PRODAJA MONTAŽA POPRAVILO

Strmica 19, 1360 Logatec, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

NADOKENSKE ROLETE POPRAVILO ROLET IN KOMARNIKOV

Z VAMI ŽE OD LETA 1994

Zunanja senčila varujejo pred poletno vročino, ki povzroča pregrevanje stekel. Ponudba različnih sistemov zunanjega senčenja oken je pestra. Ena od možnosti so zunanje žaluzije, s katerimi lahko senčimo večje steklene površine (panoramske stene), z nagibom lamel pa uravnavamo količino svetlobe, ki jo bomo spustili v prostor. Dvigamo in spuščamo jih z vrvico ali vrtljivo palico, z njo nastavljamo tudi nagib, lahko pa so opremljene z elektromotorjem in daljinskim upravljalnikom, ročnim stikalom ali centralnim vodenjem.

Rolete

Pogosta oblika zunanjih senčil so še vedno rolete, ki omogočajo učinkovito toplotno in zvočno izolacijo, so dobra zaščita pred vremenskimi vplivi, na primer ob toči ali hudih nalivih, pa tudi pred vlomilci. »Dobro zaščito pred soncem in pregrevanjem zagotavljajo tako zunanje žaluzije kot rolete. Rolete omogočajo popolno zatemnitev, medtem ko pri žaluzijah tega ni mogoče doseči. Rolete nekoliko bolje izolirajo, z njimi lahko pozimi privarčujemo do 30 odstotkov energije, poleti pa učinkovito ščitijo pred nastankom učinka tople grede, saj odbijajo sončne žarke.

Razlikujejo se po obliki, načinu vgradnje, načinu upravljanja in vrsti lamel. Roletne lamele so lahko iz lesa, aluminija, jekla ali umetne mase. Proti zunanjim vplivom naj bi bile najbolj odporne aluminijaste lamele, polnjene s poliuretansko peno, ki imajo tudi dolgo življenjsko dobo.

Spuščanje in dvigovanje rolet s trakom ali vrtljivo palico ob strani okenskega okvira je ena od možnosti, v zadnjih letih pa se vse bolj uveljavljata motorni pogon in daljinsko upravljanje. Daljinski upravljalnik je mogoče kombinirati s svetlobnim tipalom, tako da se rolete dvigajo in spuščajo glede na količino sončne svetlobe.

V podjetju Roletarstvo Uršič Darko nudimo prodajo, montažo in popravilo rolet in komarnikov.

Ponudba:

- Ekonomik rolete
- Nadokenske rolete
- Podokenske rolete
- Predokenske rolete
- Popravilo rolet
- Brezplačna izmera
- Komarniki

Vizija podjetja je jasno zastavljena, organizacijsko in tehnično smo na visoki ravni, prioriteta v podjetju je sama kakovost, zadovoljnost strank, dolgoživost in vzdržljivost naših proizvodov, ki vam jih servisiramo čez celotno življensko obdobje delovanja rolete. Že od nekdaj je bila v ospredju kakovost naših proizvodov-rolet, kot sama montaža rolet pri strankah.

Rolete izdelujemo v skladu z visokimi standardi, so iz kvalitetnih materialov in ustrezajo vsem normativom kakovosti. Kupcu se individualno svetuje glede nakupa rolet, dogovorijo se barve rolet, tip rolet, skratka kupcu se podredi ves proces od zasnove rolete, do same izvedbe montaže rolet na terenu.

Dogovorjeni roki in konkurenčne cene izdelave rolet, so bistvo pri uspešnem vodenju družinskega podjetja Roletarstvo Uršič.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Strmica 19, 1360 Logatec, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
ROLETARSTVO URŠIČ DARKO S.P.
Davčna št.:
49564102
Naslov:
19 Strmica, 1360 Logatec
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0202 5001 9608 363 (odprt 9.5.2002, NLB d.d.)
Kontaktna oseba:
Uršič Darko
Mobitel:
041651716