Objave

InfoSlovenija
3739
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew13491.jpg

TECH-GUM, SV. DUH NA OSTREM VRHU

Sv. duh na Ostrem Vrhu 32, Sv. duh na Ostrem Vrhu, Podravska
+386 (0)2 6080026

Galerija

Predstavitev storitve

Smo podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo tehničnih izdelkov iz gume. Več kot desetletna tradicija v samostojnih podjetniških vodah in predhodne bogate izkušnje v gumarski industriji so nas zavihtele ob bok največjim in najbolj zahtevnim gumarskim industrijam.

Naša primarna dejavnost je proizvodnja, ki je usmerjena v izdelavo tehničnih produktov iz gume, ki izpolnjujejo visoke zahteve med drugim tudi avtomobilske industrije.

Del proizvodnje je usmerjen v izdelavo gumenih produktov namenjenih varovanju transporta (proti zdrsne plošče, podloge, gumeni odbojniki za tovorna vozila…).

Program proizvodnje produktov za varovanje transporta dopolnjujemo z ostalim asortimentom produktov za varovanje transporta, ki ga tržimo preko podjetja Marotech Gmbh katerega zastopnik smo na slovenskem tržišču in na trgih bivše Jugoslavije.


Izdelki iz gume za logistiko

Podjetje TECH-GUM ponuja široko paleto gumi izdelkov za logistiko, kot so gumi odbojniki, N-odbojniki, delta profili, zagozde za kolesa, kotniki za varovanje robov, proti zdrsne podloge, proti zdrsni podložni trakovi, podložne plošče, set za privezovanje in varovanje tovora, set za varen prevoz tovora.

Gumi izdelki za industrijo

V industrijski panogi so Gumi blažilci in gumi vodila vsestransko uporabni. Gumi blažilci in gumi vodila podjetja TECH-GUM izpolnjujejo vse standardne zahteve profilov in imajo zelo dobro odpornost na obremenitve, od 5 kg do 1700 kg. Različni kovinski vključki omogočajo različne konstrukcijske možnosti

Gumi plošče za zaščito pred padcem

Uporaba plošč za zaščito v primeru padcev, narejenih iz kakovostne vulkanizirane gume je tako iz ekonomskega kot tudi iz vidika zagotavljanja varnosti veliko bolj privlačna kot uporaba peska. Plošče za zaščito pred padci ustrezajo Evropskemu standardu 1177 (HIC 1000).

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Sv. duh na Ostrem Vrhu 32, Sv. duh na Ostrem Vrhu, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Tech-gum, proizvodnja izdelkov iz gume, storitve, inženiring in trgovina d.o.o.
Davčna št.:
57690936
Faks:
+386 (0)2 6080026