Objave

InfoSlovenija
2943
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew23335.jpg

LITTERA, PREVAJANJE, LEKTORIRANJE, INŠTRUKCIJE IN DRUGE STORITVE, BRESTERNICA

Gaj nad Mariborom 19, Bresternica, Podravska

Galerija

Predstavitev storitve

O NAS
Potrebujete ugoden in kvaliteten prevod? Ali bi morda radi izpilili vaše jezikovne veščine na zabaven način? Potem smo vsekakor pravi naslov za vas.
Smo mlado in inovativno podjetje Littera, ki se ukvarja s prevajanjem, lektoriranjem in inštruiranjem tujih jezikov.
Nudimo prevajalske in lektorske storitve za angleški, nemški, ruski in španski jezik. Prevajamo in lektoriramo strokovna in nestrokovna besedila (diplomske, seminarske in magistrske naloge, članke, revije, knjige, brošure, kataloge, dopise in še več).
Ker se zavedamo, da so jeziki zakladnica znanja, nudimo tudi inštrukcije za angleški, nemški, ruski in španski jezik, ki so namenjene tako osnovnošolcem, srednješolcem in študentom tujih jezikov, kot tudi vsem znanja željnim posameznikom.
Zagotavljamo vam, da smo hitri, fleksibilni in cenovno ugodni ter smo se pripravljeni prilagajati vašim željam in potrebam.
Preizkusite nas še danes.

PREVAJANJE
Prevajanje je proces prenosa pomena iz izvirnega jezika v ciljni jezik. Nudimo prevajanje splošnih, strokovnih besedil in književno prevajanje. Področja: marketing, pravo, poslovno komuniciranje, finance, računalništvo in informatika, turizem, energetika, telekomunikacije, arhitektura, gradbeništvo, medicina, družbene vede, šolstvo in kultura, druga področja glede na željo naročnika.

LEKTORIRANJE
Lektoriranje je estetsko oblikovanje besedila, pri katerem smo pozorni na slovnične, pravopisne in jezikovne napake. Lektor mora biti natančen in dosleden pri branju teksta.
Nudimo kvalitetno, hitro in ugodno lektoriranje.

INŠTRUKCIJE
Danes si več ne predstavljamo življenja brez znanja tujih jezikov. Ponujamo inštrukcije iz angleščine in nemščine za osnovnošolce, srednješolce, študente in vse, ki so željni znanja. Delamo s svojim kakovostnim gradivom. Nudimo tudi priprave na maturo.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Gaj nad Mariborom 19, Bresternica, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Barbara Matičič s.p., prevajanje, lektoriranje, inštrukcije in druge storitve
Davčna št.:
90974654