Objave

InfoSlovenija
3181
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/3109/SLIKOPLESKARSTVOLJUBLJANADOBRUNJE10-1543842775.jpg

SLIKOPLESKARSTVO LJUBLJANA DOBRUNJE, SLIKOPLESKAR ALEKSANDER KOLJANČIČ

Cesta II. grupe odredov 78A, Ljubljana-Dobrunje, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Znanj in izkušenj družinske tradicije preko 40 let
zato vemo kaj delamo.

Obstaja veliko načinov, kako poudariti fasado doma, da bi ji dodal pridih svežine brez pripomb. Ni važno, kakšen slog večini hišam koristi redno vzdrževanje, da dobijo svež videz. Nadgradnje so lahko tako preprosto kot sveže poslikana vrata ali pa so zapletena kot posodobljena okna za zamenjavo. Ker domača zunanjost pogosto postavlja oder za notranjost, je pomembno, da je vizualno prijetna, da pozdravi družino in prijatelje.

Nekatere barvne kombinacije omogočajo osupljiv kontrast med zunanjostjo hiše in njeno fasado. Črna obloga z belo ali svetlo obarvano fasado postane osrednja točka doma. Predstavlja čist videz, ki je lahko naglašena z barvami skozi cvetlični vrt in dodatkov za trate.


Druge kombinacije, ki poudarjajo domu  zunanjost so bledo rumene barve s temno rjavo trim, bledo rumene s temno zeleno trim in belo s temno zeleno.

Če lastnik stanovanja resnično potrebuje oblikovanje, obstaja nekaj podrobnosti, ki bodo izstopale. Označite hišo, tako da bodo barvita vhodna vrata s krepko barvo. Bela hiša s črno oblogo in rdeča vrata bodo izstopala s slogom in prefinjenostjo. Ali pa lahko poudarite sprednje korake tako, da jih barvate kontrastno, vendar dopolnjujočo barvo, nato pa v še enem kontrastnem barvnem odtenku pobarvajte po stopnicah do vhodnih vrat.

Vhodna vrata

Barvanje vhodnih vrat daje fasadi posodobljen videz in ustvarja žarišče za zunanjost hiše. Izberite tople barve, kot so oranžna cimet ali rdeča opečna barva za največji vizualni učinek. Nasprotno, barvana vrata hladnih odtenkov vijoličaste ali morske modre barve za bolj subtilen videz. Uporabite sijajno barvo, da vrata izstopijo. Zaključite z oljno-brušeno bronasto končno obdelavo.

Okna

Eden najboljših načinov za nadgradnjo fasade je dodajanje oken, ki se usklajujejo z videzom doma. Nova okna so pogosto energetsko učinkovitejša in jih je lažje čistiti kot stara. Izberite okna za sodoben dom domove za čisto, sodobno vizualno privlačnost. Okna z rešetkami dajejo kolonialni dom tradicionalni videz. Slogi za zamenjavo oken so vinil ali les in se razlikujejo glede na stroške in izgled, zato obstaja veliko izbir za različne proračune in okuse.

Zunanja razsvetljava

Zamenjajte stara zunanja svetila z novimi, nadgrajenimi, da zagotovite funkcionalno svetlobo fasadi. Na obeh straneh vhodnih vrat osvetlite območje vrat in poudarite, to kot osrednjo točka doma. Izberite oljno bronasto ali brušeno kovino iz niklja za najnovejši videz. Slogi, ki odražajo naravne motive, kot so  drevesa in cvetje, so primerni izbori za dom, kočo. Na drugi strani so bolj formalni motivi, kot je stil svetilke, primernejši za dvonadstropni kolonialni ali opečni dom.

Okrasne žaluzije

Dodajanje žaluzijskih, ploščatih in dvignjenih oken na vsaki strani domačih oken pripomore k poudarjanju okenskega prostora z barvo in obliko. Izberite barve sklopa, ki dopolnjujejo stranske tuljave ali opečne odtenke in vhodna vrata za povezano z zunanjo površino. Rolete so na voljo v lesenih in vinilnih slogih in lahko dodajajo čar večini domov.

Okenske police

Uporabite okna na sprednji strani fasade, da bi barvo in teksturo prinesli v zunanjost. Okenske police pogosto najbolje izgledajo, ko so zgrajene s pritiskom obdelanega lesa in pobarvane v barvi, da se ujemajo z barvami stranskega tlaka. Škatle morajo zajemati celotno dolžino območja okna za bujen in popoln videz. Izpopolnite s sezonskim cvetjem v odtenkih, ki poudarjajo barve doma za  dotik na fasado vaše novo pobarvane hiše.

 

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Cesta II. grupe odredov 78A, Ljubljana-Dobrunje, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Slikopleskarstvo Aleksander Koljančič s.p.
Davčna št.:
15322998