Image
Image
4886
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew46880.jpg

VODOVOD, OGREVANJE IN DRUGE STORITVE, JANKO POROČNIK, MUTA

Gortina 161, 2366 , Muta, Koroška

Galerija slik

Predstavitev

Gradite hišo? Prenavljate stanovanje? Ne veste komu zaupati pomembno nalogo napeljave vodovodnih, ogrevalnih in prezračevalnih inštalacij? Pravi odgovor smo za vas MI, ki delo opravljamo kvalitetno, natančno, hitro in po željah stranke.

Smo mlada, a izkušena ter strokovna ekipa, ki deluje na področju cele Slovenije. Specializirani smo za izvajanje strojnih inštalacij v privatnih stanovanjskih objektih ter manjših do srednje velikih poslovnih objektih. S pomočjo zunanjih sodelavcev pa smo sposobni prevzeti tudi večje objekte.

Opravljamo dela, kot so:

• Vodovodne inštalacije
• Centralno ogrevanje
• Adaptacije kopalnic
• Vodenje in organizacija adaptacije stanovanja ali hiše
• Prezračevanje / rekuperacija
• Filtracija pitne vode
• Fina montaža sanitarnih elementov
• Zaključna dela
• Keramičarske storitve

Pri vsem vam tudi svetujemo, kako razporediti posamezne elemente. Preden začnemo z delom vedno primerno zaščitimo vaše prostore, po končanem delu pa za seboj tudi vedno pospravimo. Vse nastale odpadke tudi odpeljemo na za to primerna odlagališča. Zadovoljstvo strank ob zaključku del je tudi naše zadovoljstvo!


CENTRALNO OGREVANJE


Instalacije centralnega ogrevanja so del strojnih instalacij. S pomočjo svojega vira ogrevanja posredujejo toploto po objektu, in sicer:

• trda goriva (drva, peleti, briketi, ....)
• tekoča goriva (kurilno olje)
• plinsko gorivo (butan, zemeljski plin)
• električna in alternativna energija (sonce, voda, zemlja, veter, ...)

Izvajamo vse vrste ogrevalnih sistemov ( radiatorsko, talno, konvektorsko)


ADAPTACIJE KOPALNIC


Specializirani smo za kompletno prenovo kopalnic, stanovanj in hiš.

Svetujemo; demontiramo staro; odstranimo talne in stenske obloge; odvoz odpadkov uredimo na za to primerna odlagališča; vgradimo vodovodne, ogrevalne ter elektro inštalacije; vgradimo tuš ali kopalne kadi; poskrbimo za natančno zidarsko, keramičarsko ter malarsko obdelavo; izvedemo montažo sanitarnih elementov ter druge elemente, ki so potrebni.


PREZRAČEVANJE


V nizkoenergijskih in pasivnih objektih je zaradi zrakotesnosti objekta odvajanje izrabljenega in dovajanje svežega zraka skoraj neobhodno.

Vgradnja prezračevalnega sistema ima v stanovanjski hiši več prednosti: poleg optimalne količine svežega zraka je se vrši tudi filtriranje zraka, hkrati pa se preko rekuperacije prihrani energija.

Prezračevalni sistemi lahko uporabijo do 90% toplote izrabljenega zraka. Na ta način bistveno znižamo stroške ogrevanja ter prispevamo k čistejšemu okolju. Poskrbeli pa bomo tudi za ugodje in zmanjšali možnost alergij.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Gortina 161, 2366 , Muta, Koroška

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Vodovod, ogrevanje in druge storitve, Janko Poročnik, s.p.
Davčna št.:
12326321
Mobitel:
+386(0)51 395 725
E-mail:
jporonik19862@gmail.com
Certifikat