Image
Image
7773
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1802/pinch_polaganje_lvt_pvc_talnih_oblog_moravce__1_-1649938061.jpg

PINCH, POLAGANJE LVT, PVC TALNIH OBLOG, MORAVČE

Malova ulica 1a, 1251 Moravče, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Podjetje polaganje talnih oblog Pinch se ukvarja s polaganjem talnih oblog in z uvajanjem novih tehnologij ter strokovnega dela z vsemi vrstami materialov, ki se jih uporablja v naši dejavnosti, smo si tako utrli pot med zanesljiva podjetja. Poleg vrhunske kakovosti storitev, smo prepoznavni tudi po dejstvu, da svoje naloge vedno opravimo v dogovorjenih rokih.

Sledimo tako razvoju novih tehnologij, novih materialov kot tudi samim trendom in ne nazadnje povpraševanju na trgu. Tako vršimo polaganja  parketov, laminatov, tekstilnih in PVC talnih oblog. Poskrbimo pa tudi za sanacije obstoječih dotrajanih talnih oblog ter parketov. Svoje delo opravimo profesionalno, v skladu z načrti naročnika.

Storitve
Skoraj desetletje dela in mnogi uspešno zaključeni projekti so nas uspešno usidrali med tista podjetja v gradbeni stroki, ki jim lahko nedvomno zaupate. V našem podjetju sledimo tako razvoju novih tehnologij, novih materialov kot tudi samim trendom in ne nazadnje povpraševanju na trgu. Tako vršimo polaganja  parketov, laminatov, tekstilnih in PVC talnih oblog. Poskrbimo pa tudi za sanacije obstoječih dotrajanih talnih oblog ter parketov


Svoje delo opravimo profesionalno, v skladu z načrti naročnika.

  • polaganje talnih oblog (parket, laminat, PVC in tekstilne talne obloge)
  • brušenje in lakiranje parketa
  • polaganje vinilnih talnih oblogVir: http://www.slodesign.com/pinch

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Malova ulica 1a, 1251 Moravče, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
PRIMOŽ BIZILJ S.P.
Poslovna oblika:
PINCH - KURIRSKI SERVIS TER POLAGANJE TALNIH OBLOG PRIMOŽ BIZILJ S.P.
Davčna št.:
11082640
Naslov:
Malova ulica 1A, 1251 Moravče
Odgovorna oseba:
Primož Bizilj
Govorimo:
SI
EN
Mobitel:
+386(0)31 379 228
E-mail:
parketarstvopinch@gmail.com

Kontaktne osebe

Povpraševanje