Objave

InfoSlovenija
13519
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew11589.jpg

TAPECIRANJE AVTOMOBILSKIH SEDEŽEV, PREOBLAČENJE AVTOMOBILSKIH SEDEŽEV AVTOTAPETNIŠTVO

Srednji Vrh 21b, 1355 Polhov Gradec, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Naše podjetje Tapetništvo Tapri se ukvarja z izdelavo in preoblačenjem sedežnih garnitur, preoblačenjem stolov in jedilnih kotov, tapeciranjem oblazinjenih delov pohištva v lokalih ter tapeciranjem stanovanjskih vrat. Specializirani smo za preoblačenje sedežev in ostale opreme v avtomobilski industriji (tapete na vratih, volanski obroči, prestavne ročice), ukvarjamo pa se tudi z izdelavo ter preoblačenjem notranje opreme avtodomov in počitniških prikolic.

Med svojimi referencami imamo številne pomembne stranke kot so Pipi Strel, Marche, Linea Snella itd. V našem proizvodnem programu imamo tudi izdelovanje kvalitetnih copat, blazin in vreč za sedenje.

Storitve:

 • izdelava in preoblačenje sedežnih garnitur
 • preoblačenje stolov in jedilnih kotov
 • tapeciranje oblazinjenih delov v lokalih
 • tapeciranje stanovanjskih vrat
 • tapeciranje opreme za navtiko
 • izdelava copat, blazin in vreč za sedenje
 • preoblačenje in popravilo vseh vrst avtomobilskih sedežev
 • preoblačenje tapet na vratih avtomobila
 • oblačenje volanskih obročev
 • oblačenje prestavnih ročic
 • preoblačenje in izdelava notranje opreme za avtodome in počitniške prikolice
 • preoblačenje starodobnih vozil

  POPRAVILO AVTOMOBILSKIH SEDEŽEV

  Videz je pomemben tako znotraj kot zunaj, ko iščete več denarja za svoj avto za nadaljnjo prodajo ali vzdržujevanje vozni park vozil za najem. Tudi najmanjša razpoka, ožganina ali luknja na avtomobilskem sedežu lahko močno vpliva na vrednost vozila. Na srečo obstaja rešitev za povrnitev te izgubljene vrednosti z visoko kakovostnimi deli našega podjetja.

  Ponudba za popravilo avtomobilskih sedežev e namenjena popravljanju razumnih in običajnih poškodb, vključno z luknjami. Naši tehniki lahko opravljajo popravilo vinilnih avtomobilskih sedežev in popravijo usnjene sedeže.

  Naši avtomobilski tehniki za obnovo ali kompletno tapeciranja lahko obnovijo sedeže v katerem koli vozilu v prvotno stanje.

  Smo ponudnik preoblačenja avtomobilskih sedežev.

  NAŠ PROCES POPRAVLJANJA AVTOMOBILOV

  Postopek popravila oblazinjenja avtomobilov se začne s prepoznavanjem materiala sedeža in ocenjevanjem obsega obrabe materiala, ne glede na to, ali gre za trganje, raztrganje, ožganine, praske, luknjo itd. Nato uporabimo najbolj učinkovite obnavljanje na avtomobilskem sedežu, ki se konča in izgleda, da je naravnost iz tovarne.

  Ponujamo vam storitve za popravilo avtomobilskih sedežev in oblazinjenega pohištva za podjetja, vključno s prodajnimi zastopniki, agencijami za najem, avto dražbami, lizinškimi podjetji in nadstropji.

  Popravilo oblazinjenja avtomobilov pomaga ohranjati veliko vozni park in najem vozila ter je lahko ključ do prodaje vozil hitreje in za večji dobiček. Strokovnjaki v našem podjetju so usposobljeni za obnovo oblazinjenega pohištva in avtomobilskih sedežev do prvotnega videza, zato smo ponosni, da lahko drugim avtomobilskim podjetjem pomagamo izboljšati inventar in služiti svojim strankam, ki potrebujejo kozmetična popravila.

  Da bi izvedeli  spretnosti tehnikov, ali če želite izvedeti več o naših servisih za oblazinjenje avtomobilov in popravilih avtomobilskih sedežev, opravljamo vsa tapeciranja avtomobilskih sedežev  preoblačenje avtomobilskih sedežev, popravilo avtomobilskih sedežev, obnova sedežev, predelava avto sedežev, avtotapetništvo, avtotapetništvo, za ceno ali cenik se pozanimajte saj je vsak primer unikat.


MEDNARODNA PRISOTNOST:

 • Južna Afrika
 • Tajvan
 • Evropa večji del


Vir: http://www.tapetnistvo-tapri.si/podjetje

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Srednji Vrh 21b, 1355 Polhov Gradec, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
TAPRI, avtotapetništvo, Primož Jankovec s.p.
Davčna št.:
38312301
Poslovna enota:
45a Ljubljanska cesta, Kamnik
Odgovorna oseba:
Jankovec Primož