Objave

InfoSlovenija
4114
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew38399.jpg

IZDELAVA ZASTAV, DIS.DIZAJN, LJUBLJANA

Parmova ulica 14, Ljubljana, Osrednjeslovenska
+386 (0)1 4321049

Galerija

Predstavitev storitve

Podjetje DisDizajn d.o.o. se primarno ukvarja z izdelavo zastav in drogov za zastave, v njihovi ponudbi storitev pa najdemo tudi:
  • tisk,
  • grafični design,
  • odre,
  • storitve mobilnega marketinga
Izdelava zastav se zdi obrtniško delo, vendar to nikakor ni oziroma ne bi smelo biti. Simboli, ki nas opredeljujejo, dorečejo ali naredijo so snov, iz katere izhajamo, kakršni smo in kamor gremo. Ime – nomen est omen – je naš znak. Vsi smo pripadniki nečesa – družine, religije, države, službe, društva, prijateljstva, procesije, ambicij ali vsega malo. Za vsakega od nas je vrstni red drugačen. Večino teh združb upodabljamo grafično, da bi poudarili njihov pomen.

Povejte, bi se kot Slovenec/-ka predstavili z lipicancem na povodcu ali s kranjsko čebelo v žepu? Rade volje,če ni druge izbire. Ampak zastava…ta nas združi kot narod. Vsi, ne glede na zvrst in podobo smo zbrani pod njo. Dolga leta se je zdelo, da kar se patriotizma tiče, nekoliko zaostajamo za drugimi državami.

Zadnje čase pa… razvijamo se, rastemo, zavedamo se in rezultat je čedalje več slovenskih zastav na slovenskih domovih. Prenapeteži bi temu rekli nacionalizem, pametni pa dozorevanje. Nič drugače ni s podjetji, ki se čedalje bolj zavedajo pomena zunanjega označevanja. Vihranje vaših zastav pred vašim podjetjem… si predstavljate ? Poskrbeli bomo za izdelavo zastav in vašo pravo podobo.

DROGOVI
TISK
MOBILNI MARKETING
ODRI

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Parmova ulica 14, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Dis.dizajn, marketing, trgovina in storitve, d.o.o.
Davčna št.:
21880794
Faks:
+386 (0)1 4321049