Objave

InfoSlovenija
4176
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4268/28313.jpg

EF ART ATELJE, ŠENTJANŽ

Budna vas 5, 8297, Šentjanž, Spodnjeposavska

Galerija

Predstavitev storitve

EF art - atelje vam odpira vrata v popoln, čaroben in neponovljiv svet sodobne umetnosti.

Izdelujemo vitraje, mozaike iz stekla in keramike, poslikave na stenah ter slike v različnih tehnologijah. Pri našem delu upoštevamo  želje naročnikov, skupaj  z arhitekturno situacijo, stilom pohištva, barvami in drugimi tehničnimi vprašanji. Tako  lahko uresničimo vse vaše sanje!
      
Vitraje vgrajujemo v stenske niše različnih oblik, pohištvo, vrata, termo okna, kovane rešetke, stropne luči. Poleg vitrajev, mozaikov in slik ustvarjamo tudi različna svetila, svečnike, nočne svetilke, vaze, pladnje, stenske ure, hišne številke in še mnogo drugih izdelkov.

Nudimo vse umetnostne stile, avtorske skice, visoke tehnične zmožnosti in profesionalno izdelavo! Če si želite nekaj lepega, posebnega in izvirnega kot so  vitraji, mozaiki ali umetniška dela, smo pravi naslov za vas! In ne pozabite, prav vsak naš izdelek je unikat!

Vitraji

Naredimo unikatno obliko Vašega doma!

Oblikovanje in izdelava EF art - ateljeja temelji na sodobni ruski tradiciji  vitrajne umetnosti.  Vitraj ali vitraž (fr. vitre — okensko steklo, od lat. vitrum — steklo)  je del monumentalne uporabne umetnosti likovnega ali ornamentalnega značaja. Zgodovina oblikovanja stekla sega daleč v preteklost. V starih časih je bila v rokah plemičev in duhovščine, ki so vitraje vgrajevali v cerkve, gradove in dvorce. Dandanes pa je vitrajna umetnost dostopna širokemu krogu ljubiteljev vitraja in prav veliko  zanimanje ljudi ji je podarilo novo življenje. Tako je vitraj vstopil v stanovanja, pisarne, hotele, restavracije, bare, salone, trgovine, kulturne dvorane, knjižnice in drugam. S tem je pridobil  na  natančnosti  izdelave, širši motiviki, novim tehničnim improvizacijam in drugje. Lahko ga srečamo kot del kuhinjske omare, klubske mizice ali ekrana za radiatorje in kamine. Idealen je kot  stropna luč, niša v steni, okno, vrata, zimski vrt, španska stena, pravzaprav so meje njegove uporabe odvisne samo od naše domišljije. Njegova umetniška vrednost  je skupek znanj in sposobnosti umetnika ter natančnosti izdelave.

EF art - atelje nudi več različnih vitrajnih tehnik (klasična, tiffany, fuzija), v katere  vgrajujemo še facete, kristale, smaragde in druge materiale, kar nam daje neomejen spekter možnosti.

Elena Sigmund, umetnica

Vse  umetniške projekte vodi profesorica likovne pedagogike, oblikovalka vitrajev in slikarka Elena Sigmund. Delo v ateljeju temelji  na njenem talentu, posebnem videnju materiala in visokem profesionalizmu. Elena se razlikuje od  danes delujočih umetnikov oblikovalcev vitraja. Ne kopira risb, ampak na podlagi natančnega poznavanja zgodovine te umetnosti oblikuje lastne kompozicije, ki jih prilagaja  sodobni notranjosti. Elenina dela  jasno izražajo njen prepoznavni umetniški podpis.

Franci Sigmund, tehnolog, menedžer za delo s strankami

EF art - atelje vodi Franci Sigmund. Skrbi za tehnologijo izdelave vitrajev in mozaikov, izmere, vgradnje in  montaže izdelkov.  Na vsa vaša vprašanja o izdelavi, možnostih vgradnje in  naročilih vam bo z veseljem odgovoril, če ga pokličete na telefonsko številko +386 51 339 285 ali mu pošljete e-pošto na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Budna vas 5, 8297, Šentjanž, Spodnjeposavska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Ef Art Atelje, Franci Sigmund s.p. vitraži, mozaiki
Davčna št.:
95319743

Socialno Omrežje