Objave

InfoSlovenija
9778
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1837/KOZMETIKA_KAHNE-1635326722.png

KOZMETIKA KAHNE

Dom in vrt 21a, 1420 Trbovlje, Zasavska

Galerija

Predstavitev storitve

Kozmetika Kahne je bila ustanovljena že leta 1987 in od takrat deluje kot družinsko podjetje. Ves svoj obstoj je znamka prepoznavna po visoko kakovostnih in učinkovitih izdelkih za nego obraza, ki so zasnovani na naravnih sestavinah, ter po strokovnem pristopu pri opravljanju kozmetično fizioterapevtskih storitev.

Izdelki Kozmetike Kahne so rezultat lastnega razvoja in sodelovanja z uglednimi tujimi laboratoriji. Brez kontinuiranega spremljanja tehnologije in zagotavljanja visoke kakovosti se ne bi mogli obdržati v konkurenčnem boju s svetovnimi multinacionalkami. Na področju podlag pred kremami je Kozmetika Kahne med vodilnimi proizvajalci v svetu, saj se podlage za nanos pred kremami (hialuronska kislina, kolagen, aloe vera, morski izvlečki, aminokisline, beljakovine, peptidi, vitamini, liposomi, antioksidanti) zaradi ustrezne kemijske sestave vežejo v celice. Tako so učinki izdelkov vidni in merljivi v izjemno kratkem času. Izdelki so dermatološko testirani, patentirani in imajo dokazano učinkovitost. Izdelki niso testirani na živalih, prav tako niso testirane na živalih njihove sestavine. Proizvodnja, postopki, sestavine in končni izdelki ustrezajo EU direktivam, ki urejajo področje kozmetike in so podvrženi stalnemu nadzoru.


Dokaz kakovosti izdelkov in storitev Kozmetike Kahne so zadovoljni uporabniki in številna priznanja, ki so nam bila podeljena.

IZDELKI:Vir: http://www.kozmetikakahne.com

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Dom in vrt 21a, 1420 Trbovlje, Zasavska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Kozmetika Kahne, d.o.o.
Davčna št.:
86106961
Naslov:
Dom in vrt 21 a, 1420 Trbovlje
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0233 0001 5754 740 (NLB d.d.)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 3500 1000 0182 078 (BKS BANK AG)
Odgovorna oseba:
Kahne Marjan
Odgovorna oseba:
Kahne Zdenka

Kontaktne osebe

svetovalni center

Socialno Omrežje