Objave

InfoSlovenija
2484
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew78919.jpg

DETEKTA, DETEKTIVSKO-VARNOSTNA AGENCIJA, BOHINJSKA BISTRICA

Ljubljana, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Najem detektiva, da za vas najde dolžnikovo premoženje s katerim je možno poplačati upnika je dobra odločitev. V večini primerov so upniki pri iskanju premoženja zelo omejeni. Zaradi dolgotrajnega in neuspešnega iskanja premoženja s strani upnika, lahko terjatev zastara ali pa dolžnik v tem času svoje premoženje celo skrije. Največkrat se skriva tudi sam in s tem izmika plačilu dolga. Iz navedenih razlogov je najem detektiva ključnega pomena. Detektiv bo v samem poizvedovanju ugotovil dolžnikovo premoženje in predlagal nadaljnje postopke za uspešno izterjavo dolga. Detektiv lahko tudi ugotovi, da upnik nima dovolj premoženja za poplačilo dolga, zato je najem detektiva mnogo cenejša odločitev kot neuspešna izvršba preko sodišč, kjer mora upnik poplačati vse stroške sodnih postopkov, dolg pa ostane.

Na podlagi verodostojne listine (sodna odločba, notarski zapis, posojilna pogodba,…) iz katere dolg izhaja in veljavnega pooblastila stranke, bo detektiv lahko opravil osebni razgovor z dolžnikom in vse poizvedbe o njegovem premoženju. Na podlagi zakona o detektivski dejavnosti, bo detektiv pridobil potrebne podatke iz zbirk podatkov od oseb ali iz javno dostopnih virov, podatke iz evidenc ter lahko opravil osebno zaznavo tudi z uporabo tehničnih sredstev.

Detekta, detektivsko-varnostna agencija in svetovanje, poskrbi za rešitev vaših dvomov.


Nezvestoba partnerja
Razumem te... popolnoma... Že samo občutek, da tvoj partner za tvojim hrbtom počne stvari, ki jih kot partner ne bi smel, je neprijeten, neznosen in ubija. Če ti šesti čut pravi, da nekaj ni v redu, nikar ne potlači tega občutka, temveč se prepričaj ali je temu res tako. Reši se bremena in pritiska ter zahtevaj.
Bolniška odstonost
Bolniška odsotnost do 30 dni je velik strošek za delodajalca. Večkratno ponavljanje bolniške odsotnosti delavca zaradi pridobitne dejavnosti ali zgolj zaradi »dodatnega dopusta« lahko stane podjetje nekaj tisoč evrov. Kontrola bolniške odsotnosti omogoča odkritje morebitnih kršitev bolniškega reda oz. zlorabe bolniške.

Protivohunska zaščita
Vas konkurenca prehiteva? Ste res prepričani, da so vaši poslovni prostori, vozila ali celo dom res zasebni? Imate vgrajene prisluškovalne ali video naprave, da nekdo krade vaše poslovne ali zasebne informacije in vam posega v zasebnost?

Notranje kraje
Vam zaposleni v podjetju kradejo ali celo preprodajajo poslovne skrivnosti? Preprečite kraje in odtekanje poslovnih informacij skupaj z detektivom, ker je to ceneje kot povzročena škoda ali celo propad podjetja.

Zloraba potnih stroškov
Zaposleni, ki si »sam dvigne« plačo z lažnim prikazovanjem bivališča, s tem nezakonito oškoduje podjetje. Nekajletna protipravno pridobljena premoženjska korist zaposlenega lahko znaša na tisoče evrov. Detektiv vam z ugotovitvijo dejanskega prebivališča zaposlenega privarčuje znatna sredstva in je najem detektiva s tem več kot upravičen.

Ostale detektiske storitveVir: http://detekta.si/premozenje.html

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Ljubljana, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Detekta, detektivsko-varnostna agencija in svetovanje, d.o.o.
Davčna št.:
18053947
Naslov:
Mencingerjeva ulica 11, 4264 Bohinjska Bistrica