Objave

InfoSlovenija
13512
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/5410/logonew69208.png

HITRA POŠTA LJUBLJANA

Slovenčeva ulica 95, 1000 Ljubljana

Galerija

Predstavitev storitve

Kurirske storitve Kurirček (hitra pošta)     

Naša ekipa šteje 25 kurirjev zaupa več kot 600 strank. Razvili smo paleto storitev na področju kurirskih storitev, hladne verige in sodnega vročanja.

Vsaka stranka ima svojega prodajnega svetovalca, ki skrbi za njene specifične potrebe - finančni in časovni prihranek stranke. Podjetje Kurirček, d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1991 z namenom, da slovenskim podjetjem in drugim poslovnim uporabnikom ponudi kakovostne rešitve na področju kurirskih storitev. V 19. letih obstoja, ko smo orali ledino na tem specifičnem področju mestne logistike, smo rasli skupaj z našimi strankami in razvijali storitve, ki so prihranile čas, skrbi in denar ter podprle optimizacijo poslovanja naših strank.

Odlikuje nas visoka kakovost storitev, prilagodljivost in nenehen stik naše prodajne ekipe z našimi strankami. Vsaki stranki se posvetimo in vsaki stranki ponudimo tak poslovni dogovor in sodelovanje, ki je prirejeno prav njenemu poslovnemu okolju, velikosti, načinu poslovanja. Prav to je tista kakovostna razlika, da nas po vseh letih sodelovanja naše stranke uvrščajo na najvišjo lestvico fleksibilnosti, prijaznosti, zanesljivosti in kakovosti. Vsak dan, z vsakim naročilom se posebej potrudimo, da potrdimo to zaupanje.

Kurirček vam s svojimi storitvami prihrani dragoceni čas, pa tudi denar in skrbi. Srednje velikemu podjetju s sedežem v Ljubljani letno prihranimo od 6.000€ dalje. V Kurirček poskrbimo za:   optimizacijo in hitrost naročil, simultanost naročil z invidvidualnim poslovnim dogovorom zaupnost in diskretnost poti in pošiljk Naše stranke največkrat pokličejo Kurirček, ker potrebujejo zanesljivo kurirsko storitev:

  • POŠTA: dvig iz poštnih predalov, dopoldanska in popoldanska pošta, plačilo položnic,...
  • BANKA: dvig gotovine, polog gotovine, menjava denarja...
  • SODIŠČE: izpis iz sodnega registra, stečajna pisarna, urejanje ostalih sodnih dokumentov.
  • NOTAR: overjanje dokumentov.
  • DISTRIBUCIJA: dostava računalniške opreme, biro opreme, gsm aparatov, knjig, medicinskih pripomočkov,...
  • OSEBNE STORITVE: pohitimo v čistilnico, prevzamemo popravljen gospodinski aparat, uro, odnesemo torto ali balone na rojstnodnevno zabavo, prevzamemo letalske karte za potovanje,... in tako rešimo naše stranke časovnih zadreg.

Trudimo se, da z odlično storitvijo podpiramo poslovne cilje naših strank ter s tem gradimo zaupanje in krepimo dolgoročna poslovna partnerstva.

KURIRSKE STORITVE KURIRČEK, LJUBLJANA, KURIRSKE STORITVE KURIRČEK, LJUBLJANA ,KURIRSKE STORITVE KURIRČEK, LJUBLJANA ,KURIRSKE STORITVE KURIRČEK, LJUBLJANA KURIRSKE STORITVE KURIRČEK, LJUBLJANA, KURIRSKE STORITVE KURIRČEK, LJUBLJANA, 

 

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Slovenčeva ulica 95, 1000 Ljubljana

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
KURIRČEK, kurirske storitve, d.o.o.
Davčna št.:
90515226
Naslov:
Slovenčeva ulica 95, 1000 Ljubljana
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 1910 0001 0284 770 (odprt 11.1.2013, DBS d.d.)
Odgovorna oseba:
Popovič Nikola
Kontaktna oseba:
Popovič Nikola