Objave

InfoSlovenija
3964
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2837/servis_racunalnikov_mat3_fotografiranje_izdelava_spletnih_strani_vipava__2_-1633679475.png

SERVIS RAČUNALNIKOV MAT3, FOTOGRAFIRANJE, IZDELAVA SPLETNIH STRANI, VIPAVA

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Goriška

Galerija

Predstavitev storitve

Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je mlado podjetje, ustanovljeno v letu 2013. Osredotočeni smo na 3 glavne panoge: Servis računalnikov, fotografiranje in spletne strani. Računalniške storitve nudimo tako na domu strank, kot v pisarnah in v podjetjih ter tudi na daljavo, preko oddaljene pomoči. Fotografiranje izvajamo na celotnem področju zahodne in osrednje Slovenije. Pri spletnih storitvah smo neomejeni, saj v večini primerov fizični kontakt s stranko sploh ni potreben. Za večje projekte najamemo tudi zunanje sodelavce.

Servis računalnikov

Računalniški servis MAT3 Vam nudi široko ponudbo računalniških storitev, od priklopa in sestave računalnikov, do odvoza oz. reciklaže starih računalnikov. Okvarjeno strojno opremo Vam zamenjamo z novo in na vse naše storitve nudimo tudi garancijo*.

- Pogodbeno vzdrževanje
- Diagnostika napak
- Omrežja in internet
- Vgradnja in menjava komponent
- Namestitev programske opreme
- Optimizacija računalnika
- Varnost in zaščita
- Reševanje podatkov
- Varnostno kopiranje podatkov
- Računalniško izobraževanje
- Pomoč na daljavo

Fotografiranje

Najrazličnejši pomembni dogodki lahko močno zaznamujejo življenje vsakega posameznika, kot tudi poslovanje podjetja. Zato bi bila velika škoda, da bi utonili v pozabo. Da se to ne zgodi poskrbimo mi. Z našo pomočjo lahko zamrznete vse lepe spomine na življenjske dogodke in si jih spet ogledate vsakič, ko si zaželite obuditi spomin nanje. Lahko gre za rojstnodnevno zabavo ali drugo praznovanje, obletnico, koncert, družabno srečanje, valeto, maturantski ples, obhajilo, birmo, krst, otvoritev, proslavo ali kakšen drug pomemben dogodek.

- fotografiranje za spletne strani
- promocijska fotografija in fotografija za podjetja
- studijsko fotografiranje izdelkov

Izdelava spletnih strani

Spletna stran je v sodobnih časih postala nuja. Vsaka stranka Vas bo najprej poiskala preko internetnega iskalnika (običajno preko Googla) in če vas tam ne bo našla bo to zanjo pomenilo, da ne obstajate. Pa si tega res želite?

Temelj uspešne predstavitve vsakega podjetja na internetu je prav kvalitetna spletna stran. Včasih je dovolj že spletna vizitka, vse večkrat v močni konkurenci pa potrebujete veliko več. Stran mora biti živa, redno posodabljanja in mora odražati resnost podjetja ali posameznika. Slaba spletna stran povzroča slabo reklamo in vam več škodi kot koristi. Poleg tega mora biti spletna stran tudi primerno optimizirana, da vas stranke in obiskovalci najdejo preko iskalnikov.

- Vzdrževanje spletnih strani

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
MAT3 MATEJ BOŽIČ S.P.
Poslovna oblika:
Servis računalnikov MAT3, Matej Božič s.p.
Davčna št.:
SI95500146
Naslov:
Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina
Odgovorna oseba:
Matej Božič
Kontaktna oseba:
Matej Božič
Spletna trgovina:

Kontaktne osebe

Povpraševanje ali pomoč
Matej Božič (+)

Socialno Omrežje