Objave

InfoSlovenija
3531
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8462/propea_izdelava_vezava_montaza_elektro_omare_studenec_sevnica_novo_mesto__6_-1629117427.jpg

PROPEA, IZDELAVA, VEZAVA, MONTAŽA, ELEKTRO OMARE, STUDENEC, SEVNICA, NOVO MESTO

Studenec 57a, 8293 Studenec, Spodnjeposavska

Galerija

Predstavitev storitve

Podjetje PROPEA je nastalo kot uresničitev dolgoletne želje posameznika z veliko mero motivacije in pripravljenosti za trdo delo v času velikih sprememb v slovenskem gospodarstvu. V začetku se je podjetje ukvarjalo z izvedbo elektroinštalacij in vzdrževalnih del na elektro sistemih v industriji.

Danes se ukvarjamo z izdelavo elektro krmilnih omar, avtomatizacijo industrijskih procesov, vzdrževanjem industrijske opreme (stroji, naprave). Svetujemo ter izdelamo tehnologijo in podporo avtomatizacije pri zagonu proizvodnih procesov. Obnavljamo elektro krmilne sisteme na industrijskih strojih in sistemskih napravah.


V našem podjetju nudimo:

Izdelava elektro omar

Elektro omare po naročilu izdelujemo v lastni delavnici. Pri izdelavi uporabljamo le kakovostne komponente priznanih proizvajalce, kot so Siemens, Danfoss, Phoenix Contact, Weidmuller, Schrack, ABB, Eaton, SEW, General electric, Nidec, Pilz,..
Za celostno izdelavo vseh vrst elektro omar nudimo tudi tehnično podporo in svetovanje, od začetne faze načrtovanja, do izdelave in končne montaže na objektu.


Ožičenje strojev in naprav

Naprave lahko ožičimo v sklopu celotnega našega projekta ali kot del samostojne ponudbe, ki jo izvedemo po el. projektu naročnika.
Naprave običajno ožičimo pri naročniku, izjema so le manjše naprave oz. stroji, za katere poskrbimo v naši delavnici.


Obnova krmilj in strojev

Celovita obnova električnih krmilj strojev in naprav.


CNC izrezi

Naše podjetje razpolaga z CNC rezalnim obdelovalnim centrom za obdelavo elektro omar. Zaradi velike kapacitete obdelovalnega centra lahko sprejmemo tudi serijska naročila izdelave omar.


Tiskanje oznak

Z najsodobnejšimi napravami označevanja, proizvajalca Weidmüller, izdelujemo vse vrste oznak. Naredimo kompletno označevanje v novih ali obstoječih elektro projektih. Nov Weidmüller-jev PrintJet ADVANCED je namizni tiskalnik za hitro in natančno barvno tiskanje na kovinske in plastične oznake. Na voljo so oznake za označevanje vrstnih sponk, žic, kablov, elektronskih komponent, tipk, stikal in omaric vseh proizvajalcev, ki so trenutno na tržišču. Okolju prijazno črnilo je po nanosu še dodatno termično utrjena v oznako, kar jamči visoko odpornost na olja, vodo, čistila in druge vplive v industrijskem okolju. Tiskalnik tiska na več kot 200 različnih vrst oznak.


Strojegradnja

Na podlagi želja stranke izvedemo celoten projekt – mehanski, elektro in programski del. Mehanski del izvedemo v sodelovanju z drugim podjetjem, sami pa nato izvedemo avtomatizacijo stroja.


 

Pošljite nam vaše specifikacije in zahtevajte ponudbo.

 

 

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Studenec 57a, 8293 Studenec, Spodnjeposavska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
PROPEA d.o.o.
Poslovna oblika:
PROPEA, industrijska avtomatizacija d.o.o.
Davčna št.:
36027251
Davčna št. PR:
55870791
Naslov:
Studenec 57A, 8293 Studenec
Kontaktna oseba:
Matic Matko

Kontaktne osebe

Povpraševanje ali pomoč