Objave

InfoSlovenija
8784
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew51132.jpg

FS ŠPORT, ŠKOFJA LOKA

Kidričeva ulica 92, Škofja Loka, Gorenjska

Galerija

Predstavitev storitve

Dobrodošli v spletnih trgovinah podjetja FS ŠPORT, oprema za šport in prosti čas, d.o.o. www.fitnes-oprema.com in www.insportline.si . Najdete nas v naši PE, na Kidričevi cesti 92, 4220 Škofja Loka, kjer lahko izdelke tudi osebno prevzamete.

Mi smo zastopniki in dobavitelji

Smo zastopniki in dobavitelji priznanih blagovnih znamk fitnes opreme inSPORTline, Body Solid, SEG, idr. ter zagotavljamo lasten servis za vse izdelke. Večino izdelkov imamo v naših skladiščih, ostale pa dobavimo predvidoma v 10 dneh od naročila. Poskrbeli bomo, da bo ponudba izdelkov in storitev kakovostna in da boste z nakupi zadovoljni.

Brezplačna in hitra dostava

Nudimo vam brezplačno dostavo za nakupe nad 100 EUR po vsej Sloveniji. Če katerega od izdelkov, ki ga iščete trenutno ni v naših spletnih trgovinah, nam prosim pošljite e-mail ali nas pokličite. Za vse izdelke na zalogi je rok dostave 2 do 3 delovne dni.

Popust za zvestobo

Nagrajujemo stranke za njihovo zvestobo. Vsi naši gostje lahko z nakupom preko spletne strani www.insportline.si dobijo popust do 10%. Popust za zvestobo se izračuna glede na vašo skupno porabo v naši spletni trgovini. Več boste kupili od nas, večji popust boste imeli.

Preverjeno od kupcev

Več kot 90% naših strank priporoča našo spletno trgovino svojim prijateljem. Zaupajte priporočilom strank, ki so kupile od nas.
Spletna stran: www.fitnes-oprema.com , www.insportline.si

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Kidričeva ulica 92, Škofja Loka, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Fs šport, oprema za šport in prosti čas, d.o.o.
Davčna št.:
59389176
Kontaktna oseba:
Petra Rant