Objave

InfoSlovenija
5165
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew19703.jpg

FCL - BOKS LJUBLJANA, FCL - KLUB BORILNIH VEŠČIN LJUBLJANA

Goriška ulica 57, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Klub borilnih veščin Ljubljana (Fight Club Ljubljana - FCL) deluje od leta 2000. Smo mlad in perspektiven team trenerjev, ki stremi k boljšim uspehom in izpopolnjevanju. Od samega začetka smo se ukvarjali z kickboxingom in klasičnim boksom, ko pa se je v Sloveniji leta 2003 pojavil savate, smo bili prvi oz. eden izmed prvih klubov, ki je začel v svoje programe vpeljevati tudi savate. Kasneje smo v naše programe uspešno vpeljali tudi samoobrambo in MMA (mešane borilne veščine). Zaradi naše multidisciplinarnosti se posvečamo vsem borilnim veščinam, saj se ena z drugo prepletajo.
 
Ni pa pomembno le to, kaj v klubu ponujamo, temveč tudi, kako to počnemo. Sodeč po zadovoljstvu mnogih članov in članic, ki trenirajo pri nas več let zapored, in po bleščečih tekmovalnih rezultatih, je naš način dela več kot dober.

Trenerji s predanim delom na treningih omogočajo napredovanje članov. Poučujejo različne tehnike, z ustreznimi vajami skrbijo za moč, gibčnost in zdržljivost ter ob tem zagotovijo sproščeno športno vzdušje. Mnogi člani se tako pripravljeni odločijo tudi za nastope na tekmah in mnogi so zelo uspešni tekmovalci/ke. S svojimi dosežki v boksu, savatu, kickboksu in mma-ju skrbijo za prepoznavnost kluba. Tekem pa seveda ni brez sodnikov in FCL tudi s sodniškim kadrom soomogoča izvedbo tekem.

Aktivni smo pa tudi pri organizaciji tekem ter poletnih šol in drugih izobraževanj.

Poleg običajnih treningov

Da je klubsko dogajanje bolj pestro, se naši člani lahko udeležijo tudi poletnih, jesenskih, zimskih in pomladnih taborov borilnih veščin. Na teh večdnevnih dogodkih v lepem naravem okolju poglabljamo znanje in se družimo s člani drugih klubov. Občasno organiziramo tudi spoznavne večere in druge zabave.

Kaj treniramo +

- Boks

- Kickboxing

- MMA (mešane borilne veščine)

- Samoobramba

- Samoobramba za ženske

- Individualni treningi

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Goriška ulica 57, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Klub borilnih veščin Ljubljana
Davčna št.:
32569556