Objave

InfoSlovenija
6252
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew50978.jpg

TAEKWONDO KLUB GEPARD, LJUBLJANA

Nove Fužine 7, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Taekwondo klub Ljubljana GEPARD je bil ustanovljen sebtambra 2002 v Ljubljani. Ustanovitelj in glavni trener je Redžo Ljutić mojster 3.dan črni pas. Redžo Ljutić ni le trener kluba, je tudi odličen tekmovalec, ki ima za seboj zelo veliko vrhunskih rezultatov, saj je evropski in svetovni prvak v taekwon-do-ju in svetovni prvak v kickboxingu.

Taekwondo klub Ljubljana GEPARD se uvršca med najboljše klube v Sloveniji. Kar dokazujejo visoki rezultati članov kluba, ki segajo v svetovni vrh.

Taekwondo klub Ljubljana gepard je od junija 2010 v svoji lastni dvorani, ki je na razpolago cel dan. Prostor je velikosti 220m2 in je opremljen z tatamijem (talna podlaga, ki vas varuje pred raznimi poškodbami in obrabo sklepov), vrečami, ringom in drugimi pripomočki, ki so potrebni za vrhunski trening.
Imamo tudi razširjen program vadbe taekwon-do, kickboks, boks, taekwon-do šola za otroke, TaeBox aerobiko in funkcionalno vadbo (kettlebell, TRX)..

Vabljeni vsi, ki se želijo naučiti vrhunskega TAEKWON-DO-ja, KICKBOKS-a, BOKSA,  postati evropski ali svetovni prvaki ali pa trenirati samo rekreativno. To pomeni, da so v naš klub dobrodošli prav vsi od 3. leta starosti dalje.

Funkcionalna vadba Taekwondo klub GEPARD Ljubljana

Gre za vadbo, s kateri oblikujete svojo telo in nadgrajujete svojo kondicijo. Gre za kombinirano vadbo, v kateri vam lastna teža in pripomočki, kot so trx in kettlebell, pomagajo izboljšati tudi koordinacijo, ravnotežje in povečati moč.

VPIS
Klub GEPARD vpisuje nove člane in članice, od 3. leta starosti naprej, vsak dan v fight clubu GEPARD (Nove Fužine 7 (Brodarjev trg), Ljubljana-Fužine).

ROJSTNODNEVNE ZABAVE ZA OTROKE
Če želite, da bo rojstni dan vašega otroka nekaj posebnege in športno obarvan vas vabimo da ga praznujemo skupaj. Rojstnodnevna zabava poteka v naših prostorih. Imamo prostor za pogostitev in športno dvorano kjer se odvijajo različne aktivnosti. Osnovni program traja 2 uri. V program je vključena animacija (dva animatorja), pijača in prigrizki. Cena osnovnega programa je 120 EUR za skupino do 15 otrok (za člane kluba 100 EUR). Otroci naj imajo s seboj športno opremo (kratke hlače, majico, brisačo) in veliko dobre volje.


CENIK

Program Cena v EUR/mesec
Članarina ZA NINJA KIDS 25,00
Članarina ZA TAEKWON-DO (do 10 let) 25,00
Članarina ZA TAEKWON-DO 40,00
Članarina ZA KICKBOXING 40,00
Članarina ZA TaeBox aerobiko 40,00
Članarina ZA FUNKCIONALN0 VADBO (ena skupona) 40,00
Članarina ZA BOKS 50,00
Članarina ALL IN (vsi programi) 80,00
INDUVIDUALNA URA (dvorana + trener) 30,00
1x trening 08,00POPUSTI za vrednost popusta v EUR/mesec
DVA PROGRAMA 20,00
DRUGI DRUŽINSKI ČLAN 20,00
TRETJI DRUŽINSKI ČLAN plača le 10,00
paket INDUVIDUALNIH UR po dogovoruVir: http://www.klub-gepard.si/klub-gepard

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Nove Fužine 7, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Taekwon - do klub Gepard
Davčna št.:
65121732
Naslov:
Kašeljska cesta 121, 1260 Ljubljana-Polje
Kontaktna oseba:
Ljutić Redžo

Socialno Omrežje