Objave

InfoSlovenija
4166
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew35005.jpg

Z-SPORTS, NOVO MESTO

Trdinova ulica 14, 8000, Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija

Galerija

Predstavitev storitve

Naša športno turistična ponudba je zanimiva tako pozimi kot poleti. Za vsakogar se najde kaj, kar ga zanima ne glede na spol ali starost. Športno udejstvovanje iz leta v leto privablja vedno več ljudi različnih starostnih skupin, od otrok, mladih pa vse do tistih, ki so že malce starejši. Ravno ti so najbolj navdušeni privrženci različnih športnih aktivnosti.

Glede na hiter tempo življenja, pri čemer nas spremlja obilo neljubega STRESA, si vsi močno prizadevamo živeti čim bolj zdravo, sproščeno in kvalitetno.

Poleti nudimo obilo zabave in lepih trenutkov z veslanjem po rekah, jezerih in morju. Spoznavamo in učimo se korakov nordijske hoje, ki je primerna prav za vse starostne skupine. Lahko se podate na potep s kolesom in ob tem spoznavate Slovenijo ali pa vam preprosto po vaših željah organiziramo izlet.

Zimska ponudba v največji meri nudi užitke na snegu v obliki smučarskih izletov z izpopolnjevanjem vašega smučarskega znanja. Sestavni del vsake dobre smučarije so brezhibno pripravljene smuči, ki jih za vas servisira izkušen serviser in preostala smučarska oprema.

Za vse tiste, ki že dolgo niste smučali in se želite vrniti na ledene strmine, lahko prvih nekaj ur naredite s pomočjo izkušenega učitelja smučanja. Organiziramo različne tečaje učenja smučanja na različnih smučiščih tako pri nas kot v tujini.

Sankanja polna raznolikih dogodivščin ter novih znanstev, ki temeljijo prevsem na druženju različno mislečih ljudi, pozitivni energiji in zabavi, so namenjena vsem tistim, ki ne smučate. Tisti, ki ste se že v preteklosti družili z nami veste, da se domov vračamo z nepozabnimi vtisi.

Našo ponudbo bomo sproti nadgrajevali in izpopolnjevali, zato so mnenja, ideje in predlogi dobrodošli.

Najpomembnejše pri tem je, da
POSLUŠAMO SRCE, HODIMO SVOJO POT IN ŽIVIMO ZA VSAK DAN POSEBEJ!

Zima:
Poletje:

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Trdinova ulica 14, 8000, Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Z-Sports športna dejavnost Zdenko Hlavaty s.p.
Davčna št.:
58366652