Objave

InfoSlovenija
6598
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/3989/25901.jpg

MESTNO KOPALIŠČE, VIŠNJA GORA

Kopališka ulica 25, 1294, Višnja Gora, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

KOPALIŠČE s 77 letno tradicijo!

Od leta 1937. Bazen je bil izgrajen pred 2. svetovno vojno in je večino časa v toplih mesecih razveseljeval daljno in bližnjo okolico. Takrat je bilo v Sloveniji le nekaj bazenov, v Zagrebu takrat na primer še nobenega. Svojo osnovno podobo, ki si jo lahko ogledate na razglednici posneti med gradnjo leta 1937, je ohranil vse do danes!
Pravkar povsem prenovljeno kopališče se odpre ob 10.uri in zapre ob 19:00. Vendar pa to ne velja za našo kavarno kjer v miru posedite še dolgo v večer.

BAZENI IN OPREMA
Veliki zunanji bazen je dolg 33 in širok 12 metrov. Tako poleg razposajenega počitniškega užitka omogoča 5 plavalnih stez. Za najbolj razposajene je nameščen tudi linearni tobogan.
Med našo ponudbo boste našli širok nabor prostih in organiziranih oblik uporabe bazenov.
Dva otroška bazena pa sta seveda namenjena našim malim čofotalcem.

KAMP KOPALIŠČA
Avtokamp Mestnega kopališča ima skoraj enako dolgo zgodovino kot samo kopališče. Nastal je ob kopališču in od nekdaj skrbel za vedno nove obiskovalce Višnje Gore in okolice. Ne hvalimo se z velikostjo, zato pa dajemo toliko več poudarka na kvaliteti.
Dobrodošli so avtodomi, prikolice in vsi tipi šotorjenja. Trenutno je kamp v fazi dokončanja obnove.

IGRIŠČE IN OKOLICA
Posebnost naše ponudbe je simpatično otroško igrišče Polžja hišica pri katerem se boste težko uprli potrebi, da fotografirate svoje otroke kako kukajo skozi okna polžje hiške.
Tu je tudi balinišče za gospode in kopica lesenih ležišč za mlade in zrele dame.
Poskrbljeno je za kabine, tuše in ostalo potrebno opremo.

KAVARNA
Trudimo se, da boste prijetno presenečeni nad namestitvijo in ponudbo naše Kavarne. Notranji prostori obsegajo klimatiziran barski del in mali klubski lounge, zunaj pa je velika pokrita terasa z razgledom na kopališki park in otroško igrišče.

Naša posebnost je ponudba izvirnih Višnjanskih polžkov, sladkega peciva kot samostojen posladek, ob kavici ali kot lokalna posebnost za obdarovanje domačih in prijateljev.

Za zaključene skupine nas kontaktirajte na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.!

VIŠNJANSKI POLŽKI
Višnjanski polžki je znamka izdelkov Višnje Gore - Slovenske pravljice, mesteca in deželice okoli njega, od nekdaj prepoznane po svojem posebnem simbolu - polžu.

Sladki Višnjanski polžki, kot na primer čokoladni polžki ali medenjaki, posebej dobro teknejo ob kavici v Kavarni Mestnega kopališča v Višnji Gori, otroci pa jih navdušeno hrustajo med sprehodom skozi skrivnostno srednjeveško mestece, prav tako zavito kot je polžja hišica.

In nikar ne pozabite okus Višnje Gore podariti svojim prijateljem in sorodnikom doma in po svetu. Naš nabor izbranih spominkov Višnje Gore pridno raste. Prilagojeno vašim željam ga redno dopolnjujemo.

Prijazni pozdravi iz Višnje Gore, prave slovenske pravljice.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Kopališka ulica 25, 1294, Višnja Gora, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
ECOPLIN VG,ŽABJEK 15,1294 VIŠNJA GORA
Poslovna oblika:
Panturizem, trženje storitev v turizmu, d.o.o.
Davčna št.:
92297552
Naslov:
Kopališka ulica 25, 1294 Višnja Gora
Delovni čas:
Vse dni in praznike: 8:00-22:00

Socialno Omrežje