Objave

InfoSlovenija
6348
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew20657.jpg

PAINTBALL PARK SPYDER, LJUBLJANA

Cesta v Gorice 13, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Doživite igranje paintballa ali airsofta na dveh največjih in najbolj urejenih poligonih, ki se nahajata le nekaj minut od samega centra Ljubljane.

Z igro paintballa ali airsofta boste okusili kaj je to adrenalinski šport, ki ga lahko igrajo tako moški kot ženske, kjer uspešnost igralca ni pogojena s starostjo ali fizično močjo. Paintball in airsoft sta nekontaktna, akcijsko naravnana športa, v katerem sta zduženi avantura, teamsko delo in sposobnost hitrega odločanja.

Prepričani smo, da boste doživeli največjo zabavo, kar ste jih kadarkoli okusili.

 

PAINTBALL ZABAVA

V kolikor želite praznovati rojstni dan, si lahko priredite najboljšo zabavo v mestu. Na obrobju Ljubljane, le nekaj minut od samega središča, vas pričakujeta dva najbolj urejena poligona. Parkirišče je dovolj veliko, da sprejme tudi večje skupine, v kolikor pa bi se zabava zavlekla pozno v noč vam nudimo še razsvetljeni poligon pod reflektorji.

 

AIRSOFT PONUDBA

Airsoft je dinamičen šport, ki izhaja iz vojaških in policijskih taktičnih vaj. Poudarek je na realizmu, orientaciji ter teamskem delu. Omogoča vam naboljšo rekreacijo v naravi. Udeleženci so opremljeni z airsoft replikami, ki so ob uporabi zaščitne opreme in navodil nenevarne.

 

NOČNI PAINTBALL

Igra sence in svetlobe vam bo zagotovo pričarala nepozabne trenutke. Skriti v senci boste nevidni za nasprotnika, saj so na poligonu reflektorji opremljeni z senzorji gibanja, tako, da se ob vsakem vašem in nasprotnikovem koraku igra spremeni.

KDO BO KOGA izločil iz igre?

 

Naj se zabava prične!

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Cesta v Gorice 13, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Izposojanje igralnih avtomatov, Bojan Jončić s.p.
Davčna št.:
96736828
Kontaktna oseba:
Bojan Jončić

Socialno Omrežje