Objave

InfoSlovenija
3534
https://info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew39215.png

SUPANJE, BANANAWAY, LJUBLJANA

Barjanska cesta 50, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Dodaj svoji izkušnji novo perspektivo. Spoznaj popolnoma drug obraz narave in različnih krajev, ki ga kažejo le, če si jih ogledaš z vode. Navdušen boš! Naredi ob tem še nekaj za svoje telo in zdravje in za to početje namesto čolna izberi SUP.

Lahko vsak supa?
Zaradi svoje vsestranskosti, relativne nezahtevnosti in priročnosti, je supanje primerno za vse, ne glede na starost. Iti na izlet po Ljubljanici ali Blejskem jezeru je izjemno doživetje, ki umirja, odpira nove razsežnosti dojemanja in hkrati povezuje. Zaradi tega se poleg posameznikov za supanje odloča vse več družin. Edini pogoj je, da otroci že plavajo. Manjši otroci lahko prisedejo k enemu od staršev in se na začetku še malo švercajo, večji pa lahko veslo že vzamejo v svoje roke. Nekateri SUP-i imajo privez za opremo in družinsko popoldne se v hipu obogati še v piknikom v mirnem zalivčku ali priložnostnim ribarjenjem.

Kje lahko supam?
Supaš lahko na katerikoli vodni površini, ki je dovolj globoka, da lahko veslaš. Izbira spota je odvisna od tega, kaj želiš početi, se rekreirati, imeti vodni fitnes, iti na izlet po vodi, voziti prek brzic ali surfati. Nekateri spoti so primerni za vse, ne glede na predznanje, za druge pa je potrebno že kar nekaj znanja in telesne pripravljenosti.

Če spota ne poznaš, se najprej pozanimaj o njegovih značilnostih, da te kasneje ne počaka kakšno presenečenje. Reka Kolpa je recimo relativno mirna reka, vendar ne popolnoma brez brzic in to je potrebno upoštevati.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Barjanska cesta 50, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Eurora, spletna trgovina, d.o.o.
Davčna št.:
70768668
Kontaktna oseba:
Matija Pivk

Socialno Omrežje